Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands Accolade Trailer

Bij de onthulling van Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands kon Ubisoft op een hoop lof rekenen. Check hierboven hoe diverse media over de game schreven.

  1.   
    mmx's avatar

    Weer zo een die er heel goed uitziet dat word pre orderen 🙂

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    mmx schreef, "Weer zo een die er heel goed uitziet "

    En dat maakt mij zo bang!

    Dit is precies Déjà vu moment.
    Toen Watch_Dogs werd aangekondigd voor de aller eerste keer waren we allemaal weg geblazen. Maar de game had té veel hype gekregen, en het uiteindelijk product was heel wat anders dat we zagen voor de eerste keer op de E3.

    Dus please Ubisoft, dont screw this up!!
    🙁 😉

  3.   
    mmx's avatar

    Je hebt gelijk Dutchgamer het is idd wat beangstigend maar ik wacht af .

  4.   
    Corneliuscan's avatar

    Wat een vies propaganda filmpje. ‘echte’ gamers komen de game testen terwijl die nog in de maak is en er word alleen maar lovende kritiek gegeven. Ik ben bang dat dit weer een klassiek ubisoft verhaaltje word. Division heeft een flinke downgrade gehad, ineens multiplayer in bepaalde zones ipv de hele speel wereld, watch dogs wat de grootste faal was in de game industrie, en nu weer een veel belovende trailer van een Super awesome concept maar waarschijnlijk veranderd word in een gepolijste kater drol. Het zal mij verbazen of dit echt het gene word wat ze beloven.

  5.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Trailer ziet er wel aardig uit maar dit is GEEN Ghost Recon. Als ze het een andere naam hadden gegeven was ik er ok mee geweest maar dit voelt gewoon als een nieuwe game die ze maar voor de zekerheid de naam hebben gegeven van een serie waar mensen al bekend mee zijn.