GamersNET RADIO: Aflevering 280 – Daniël en Tom blikken vooruit op Gamescom!

Het is bijna tijd voor GamersNET om af te reizen naar Gamescom, maar niet voordat Tom en Daniël nog één keertje live gingen met GamersNET RADIO! Niet alleen bespreken ze het nieuws van de afgelopen week, ze blikken (samen met live-bellers) ook nog eens vooruit op wat komen gaat tijdens de Gamescom-week in Keulen!

Het duo Daniël en Tom staat gelijk aan dramatisch veel uitlopen, geen wonder dus dat aflevering 280 van GamersNET RADIO een tikkeltje langer doordraaide. De heren ruimen tijd in voor een aantal interessante nieuwtjes, een klassieke verschijning van Frans Otjes en uiteraard een ronde waarin we live-bellers aannemen om met deze interactieve kijkers te babbelen!


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 280 van GamersNET RADIO![/radio]

Wil je continu genieten van GamersNET RADIO? Dat kan via ons TuneIn kanaal!

 1.   
  StroopKonijn's avatar

  Nice, het was weer gezellig zoals gewoonlijk 🙂

 2.   
  RCF2027's avatar

  Hans heeft een broer omggg Frans otjes

 3.   
  becciegamer's avatar

  Oh ja de gamescom duurt tegenwoordig anderhalve maand:O