EA nog niet zeker over Need for Speed in 2016

2014 was het eerste jaar sinds tijden waarin EA geen Need for Speed-game uitbracht. Velen vermoedden dat de Amerikaanse uitgever met de reboot van 2015 de jaarlijkse cyclus weer wil voortzetten, maar EA benadrukt nu dat dit nog helemaal niet zeker is.

COO Peter Moore vertelt in een interview dat EA eerst wil afwachten hoe de reboot presteert:

We will see how this game goes. You can only bring it out annually if you can come up with real fresh ideas. It is the same thing we’ve been going through with golf. Is there enough innovation and creativity that you can go in there with and do something different every year?
Een opvallende uitspraak, zeker aangezien het ontwikkelen van een grote game minstens twee jaar duurt. Als EA een Need for Speed-game in 2016 zou willen uitbrengen, moet er een studio zijn die daar nu al hard aan werkt. Eén ding is echter zeker: de Need for Speed van dit jaar verschijnt op 3 november.

  1.   
    fdennis's avatar

    Moet zeggen dat ik na Rivals ook even klaar was met Nfs. Maar na het zien van de beelden van de nieuwe nfs. Heb ik er nu wel weer zin in. Ik hoop dat ze vaker om de 2 jaar een nfs uitbrengen. Want ik heb nog nooit zoveel zin in nfs gehad als nu.