Gamescom 2015: Stuur GamersNET op pad in Keulen!


Bijna is het zover: de jaarlijkse Gamescom staat weer voor de Duitse deur! Ook dit jaar reizen de correspondenten van GamersNET af naar de grootste game-beurs ter wereld om verslag te doen van alle gekkigheid en game-hypes, rechtstreeks vanuit Keulen! En jij mag GamersNET uiteraard pad sturen met je vragen, opdrachten of verzoekjes voor onze verslaggevers!

Hoe kun je ons aan het werk zetten in Keulen tijdens de Gamescom? Peter en Tom leggen het even haarfijn uit in onderstaande GamersNET Informercial!

Het moge duidelijk zijn: stuur je prangende vragen en toffe challenges naar [email protected] of tweet ons met #GNGC naar het GamersNET Twitter-account! Gedurende onze tijd in Keulen doen wij er alles aan om zo veel mogelijk van jullie input om te zetten in unieke (video-)content en artikelen!

Check vooral ook onze uitgebreide Gamescom-agenda om te zien welke games er zoal gechecked gaan worden en natuurlijk door wie van onze zes correspondenten. Staat er iets tussen waar jij meer van wilt weten, dan weet je nu hoe je de verslaggevers van GamersNET zelf op pad kunt sturen. Wij pluizen graag alles uit over jouw favoriete game van de beurs!


(Klik op de Gamescom-agenda voor een grotere versie!)

Houd GamersNET dus komende week ook goed in de gaten. Wij maken tal van previews van alle games die we in Keulen zullen zien en uiteraard nemen we zo veel mogelijk Gamescom-goodies mee om te kunnen verloten onder onze trouwe bezoekers!

Stuur dus je vragen en suggesties in, en beleef de Gamescom 2015 samen met GamersNET!

 1.   
  Leukste's avatar

  Ik ben heel benieuwd hoe Peter en Leon2.0 Battleborn ervaren. Dat is een game die ik in de gaten ga houden.

 2.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  wwe 2k16 succes daan mij vragen zijn onder weg!

 3.   
  Ralph P Scene's avatar

  hoezo sluik reclame voor de tuc tuc op de achtergrond! kan niet wachten op review of iets van Tony hawk!

 4.   
  supergido's avatar

  Toch vind ik het jammer dat GamersNET nog steeds geen MOBA redacteur heeft. Het is tegenwoordig z’n groot genre in de games waarvan ook vele nieuwtjes en innovaties komen.

 5.   
  _BeefCake99_'s avatar

  Ik zie daar fallout pokerchips liggen, gaan jullie die ook nog weggeven?

 6.   
  Tom's avatar

  supergido schreef, "Toch vind ik het jammer dat GamersNET nog steeds geen MOBA redacteur heeft. Het is tegenwoordig z’n groot genre in de games waarvan ook vele nieuwtjes en innovaties komen."

  Wester speelt een aardig potje Heroes of the Storm. Jammer genoeg kon hij dit jaar niet mee. 😉

 7.   
  Lode's avatar

  Overwatch! Overwatch! En nog eens Overwatch!

  Ik zelf zal vrijdag aanwezig zijn. 🙂 Jullie kunnen mij vinden in de Blizzard hall 7. En in Hall 5 aan de Blizzard shop.

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ik kijk echt uit naar Mafia 3. Ben naar de nieuwe Tony Hawk game ook wel benieuwd, al heb ik er niet vreselijk veel vertrouwen in. Was niet onder de indruk van de eerste trailer

 9.   
  iksanderzijn's avatar

  Zouden jullie als het kan WWE 2K16 kunnen checken?

 10.   
  420blazeit's avatar

  Gaat er iemand naar Mount & Blade 2 Bannerlord?