Prison Architect komt in oktober uit Early Access

De game Prison Architect is al sinds 2012 te spelen in Steam Early Access, dus we begonnen ons bijna af te vragen of ontwikkelaar Introversion misschien vergeten was om het spel definitief uit te geven. Nee, zo blijkt nu: de studio streeft naar een release in oktober. Overigens maakt het veel mensen niet uit dat Prison Architect zo lang in Early Access heeft gezeten, want de game is al ruim een miljoen keer verkocht.

Er komt echter nog wél een aantal updates aan, waarvan de eerste vandaag verschijnt. Die breidt het bendesysteem flink uit, bijvoorbeeld met bescherming tegen andere bendes, smokkelwaar en territoriumverdeling.

Gaan jullie je bij de miljoen mensen voegen die Prison Architect al hebben gekocht in Early Access? Of wachten jullie liever op de definitieve editie? Laat het ons weten!

 1.   
  WauWsy's avatar

  Ik heb het spel al jare geleden gekocht.. Super leuk spel! Ik kijk maandelijks uit naar de nieuwe patch update video’s van de devs. Helemaal geweldig om naar te kijken.

 2.   
  Ralph P Scene's avatar

  Blijft geweldig spel met goede updating kan niet wachten tot ie helemaal klaar is!

 3.   
  Thijs.'s avatar

  Heb de game gekocht in de sale voor 4 euro en het was het zeker waard. Het is een leuk en verslavend spelletje. ben benieuwd naar nieuwe updates