Star Wars: Battlefront krijgt 10 vs 10 deathmatch genaamd Blast

Star War: Battlefront krijgt een 10 vs 10 deathmatch, zo heeft EA onthuld. Deze spelmodus met twee teams van 10 spelers heet Blast en volgens een officiële vermelding wint het team dat als eerste 100 kills behaald, of het team dat de hoogste score heeft als de speeltijd van 10 minuten voorbij is.

Lead level designer Dennis Brännvall vertelt:

One battle you’ll be fighting within interior levels on Endor or Sullust. In the next battle, you might find yourselves among Tatooine’s dusty canyons, or inside the undeniably cool Ice Caves on Hoth. My favorite is the verticality of Tatooine, fighting by the Sandcrawler.
Om de actie intens te houden, bevat de spelmodus Blast vooral wat meer compacte mappen. De mappen zijn speciaal ontwikkeld voor Blast, dus het zijn niet simpelweg kleinere versies van bestaande mappen.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Dus het is een team deathmatch?! Was even in de war met de woordspeling wanneer ik deathmatch zag.

  Maar nou, nou, Wat een nieuws zeg! Inplaats van dat ze aankondigen dat ze nieuws brengen waarom kondigen ze dan nooit meteen op dat punt dit nieuws aan.

  Want om eerlijk te zijn verwachte ik wat groter nieuws… 🙄

 2.   
  stoneface's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Dus het is een team deathmatch?! Was even in de war met de woordspeling wanneer ik deathmatch zag.
  Maar nou, nou, Wat een nieuws zeg! Inplaats van dat ze aankondigen dat ze nieuws brengen waarom kondigen ze dan nooit meteen op dat punt dit nieuws aan.
  Want om eerlijk te zijn verwachte ik wat groter nieuws… 🙄 "

  Ik had ook iets spectaculairder verwacht. Dit is gewoon team deathmatch. 😆

 3.   
  TinusGN's avatar

  Had er wel een trailer bij verwacht

 4.   
  ChielB's avatar

  Er komt allicht meer beeldmateriaal vanaf Gamescom volgende week. 8)