GN Lunchtip: Mythbusters onderzoeken GTA 5


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De zelfverklaarde Mythbusters van DefendTheHouse hebben al menig game onderzocht om talloze mythes over die spellen te ontkrachten of juist te bevestigen. Natuurlijk is ook Grand Theft Auto 5 al meerdere malen aan een dergelijke test onderworpen en in de onderstaande video zie je zo hoe diverse mythes over GTA 5 daadwerkelijk blijken te kloppen.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Wat als Google een mens was?

Eet smakelijk!

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    Beetje saai..

  2.   
    420blazeit's avatar

    Jammer van de oude video, leuke serie maar deze is al van Februari