Rocket League meer dan vijf miljoen keer gedownload

Voetballen met auto’s blijkt populair. Psyonix, de ontwikkelaar van Rocket League, laat namelijk weten dat de game in totaal al vijf miljoen keer is gedownload. Dit heugelijke nieuws wordt gevierd met een screenshot van de nieuwe aankomende map: Utopia Coliseum.

Het indrukwekkende aantal downloads heeft Psyonix natuurlijk voornamelijk te danken aan het feit dat Rocket League deze maand gratis te spelen is op de PlayStation 4 in combinatie met een PlayStation Plus-abonnement. Uit de statistieken van SteamSpy blijkt dat meer dan 500.000 gamers Rocket League hebben gekocht via Steam. Naar schatting hebben dus 4,5 miljoen gamers Rocket League gratis gedownload op de PlayStation 4.

Heb je een PlayStation Plus-abonnement en heb je Rocket League nog niet gedownload? Wees dan snel, want vanaf 4 augustus moet je betalen voor de game. Wij kunnen Rocket League in ieder geval ten zeerste aanbevelen. We beloonden de game immers in onze Rocket League-review met een 8,5!

 1.   
  Bosnegert's avatar

  omg GOTY

 2.   
  ChielB's avatar

  Op de valreep ook nog even via PS+ binnen gehaald. 🙂

 3.   
  PaNNa's avatar

  Da’s een mooi cijfer 🙂

 4.   
  StroopKonijn's avatar

  is er bekend if ie ook voor ps3 gaat komen?

 5.   
  gatemaster64's avatar

  heb erg veel fun met deze game! 😀

  leuk om te horen dat er ook nog een add-on map komt.

 6.   
  Daniel Z's avatar

  Terecht, het is een geweldige game.

 7.   
  SonyBoy's avatar

  Eén van de weinige spellen waar ik hardop tegen mijn team maten schreeuw wat een eikels het wel niet zijn omdat ze bijvoorbeeld mijn prachtige voorzetten weten te verknallen… en dat terwijl ik niet eens mijn mic erin hebt geplugged. 😛

 8.   
  Ryan2000's avatar

  Holy! 5 miljoen is idd best veel!