Free-to-play-versie Titanfall in ontwikkeling voor Aziatische markt

EA en free-to-play-specialist Nexon gaan samenwerken om een gratis pc-versie van Titanfall uit te brengen in Azië. De deal bouwt voor op het succes dat EA heeft behaald met FIFA Online 3. Dat is momenteel de meest populaire sportgame in Zuid-Korea. Owen Mahoney, baas van Nexon, kijkt uit naar de free-to-play-versie van Titanfall:

With its pilot vs. titan gameplay, among other innovations, Titanfall is a uniquely intense game experience. We look forward to working with the talented teams at Respawn and EA and leveraging Nexon’s free-to-play expertise to deliver a new and engaging online game based on Titanfall to the Asian market.
De free-to-play-versie wordt ontwikkeld door Nexon GT en Respawn Entertainment, de originele ontwikkelaar van Titanfall. De versie zal speelbaar zijn in Zuid-Korea, Japan, China, Taiwan, Hong Kong, Macau en delen van Zuidoost-Azië. Een Europese release lijkt vooralsnog onwaarschijnlijk.

 1.   
  TheNerdNL's avatar

  een free to play ea top game mag ook best wel

 2.   
  GENERAL_DS's avatar

  Het mooie aan free to play is dat de ontwikkelaar ook als het spel is uitgekomen er nog makkelijk geld kan verdiend worden en er dus ook door ontwikkeld kan worden voor de spelers die er geen geld in stoppen. (DLC daargelaten)

 3.   
  AtomicDogg's avatar

  Vertrouw nooit EA met een free 2 play game, ze hebben laatst de servers van Battlefield Heroes uitgezet en geen refunds.