GN Lunchtip: Wat als Google een mens was?


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

In onze tijd op het internet hebben we allemaal wel eens vertrouwd op de diensten van zoekmachine Google. Maar, wat als de immens service in de vorm van een persoon kwam? Een mens aan wie je al je lastige vragen moest stellen? De dames en heren van CollegeHumor maakten een mooie sketch-video van de mens Google:


Na het succes van deeltje één zijn er nog twee vervolgen gemaakt op deze grappige video:Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De beste en mooiste momentjes uit GTA 5 in een heerlijke compilatie

Eet smakelijk!

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    Deze is al is geweest maar blijft grappig.

  2.   
    Tom's avatar

    Heb voor de nieuwigheid even de twee vervolgen toegevoegd. 🙂