Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Hot Koffie Show: Hoe relevant is Gamescom nog voor de gamer?

De Gamescom van 2015 staat voor de deur en GamersNET maakt zich op om naar Keulen af te reizen voor om alle vette games te checken. Maar niet voordat Tom en Peter even peinzen over hoe relevant de Gamescom eigenlijk nog is binnen de game-industrie…

  1.   
    420blazeit's avatar

    Lol gamescom niet relevant? Lijkt me dat die stelling snel ontkracht kan worden, Maffia 3 onthuld op gamescom, nieuwe fallout info etc

    http://new2.fjcdn.com/thumbnails/comments/Yeah+they+are+in+hurry+because+they+have+a+job+_8462fa4ba4159df56f1f8babd316a0a7.gif

    ‘Ga een keer langs om de vibe te checken’ Je bedoelt als bezoeker zonder pers gedeelte? Ik heb wel wat beters te doen dan uren in de auto zitten en daarna uren in de rij te staan 🙄

  2.   
    UncreatedKoen's avatar

    Leuke stelling weer aangezien Gamescom om de hoek ligt.

    Ben het met jullie eens. Ben er nog nooit geweest maar van de verhalen die ik hoor gaat het echt om de vibe. Voor de games sta je uren in de rij of je moet extreem vroeg gaan of op een doordeweekse dag was ook nog wel te doen hoorde ik maar in het weekend ben je gewoon de sjaak. Hoef hier geen heel lang verhaal van te maken want gewoon recht door zee deze keer BAM!

    Stelling:
    FirstLook kan gaan concurreren met Gamescom.

    Groetjes!!

  3.   
    Tom's avatar

    De aankondiging van Mafia 3 is inderdaad een game-changer, maar deze aflevering werd nét voor die onthulling opgenomen, vandaar. Haalt natuurlijk niet weg dat de beurs an sich wel ondergeschikt is aan E3 als het aankomt op drukte en production value. Voor de thuisblijvende gamer is E3 toch de top dog qua nieuws en onthullingen.

  4.   
    420blazeit's avatar

    Tom schreef, "De aankondiging van Mafia 3 is inderdaad een game-changer, maar deze aflevering werd nét voor die onthulling opgenomen, vandaar. Haalt natuurlijk niet weg dat de beurs an sich wel ondergeschikt is aan E3 als het aankomt op drukte en production value. Voor de thuisblijvende gamer is E3 toch de top dog qua nieuws en onthullingen."

    Tuurlijk daar zal iedereen het wel mee eens zijn, maar de stelling dat Gamescom niet relevant meer is gaat wel wat verder dan dat.

  5.   
    AtomicDogg's avatar

    UncreatedKoen schreef, "
    FirstLook kan gaan concurreren met Gamescom.
    "

    Firstlook is nooit bedoeld om te concurreren met Gamescom.

    De Gamescom is nog best wel belangrijk als je ziet dat Microsoft Crackdown en Quantum Break bewaart heeft voor de Gamescom.

  6.   
    kmjansen's avatar

    Maakt me geen bal uit welke show het is zo lang er nieuwe games onthuld worden of nieuwe info van games die komen gaan vind ik het best.

  7.   
    LPMadMedic's avatar

    Kwaliteitsvideo weer. Goed ge-edit. Geweldig!

  8.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Leuke stelling en zoals hierboven ook gezegt is, lekker ge-edit!

  9.   
    Bosnegert's avatar

    Gamescom is natuurlijk niet veel anders als E3 maar toch zijn er wel wat nieuwe dingen die er zijn en het verschil zit er ook in dat deze niet in ‘murica is maar in Europa.

    Verder heb ik ook nog een goeie stelling: Frans Bauer is Nederlandse grootste bijdrage aan de wereldvrede

  10.   
    Flapjack's avatar

    ik ben op TV!!!! dag mam.

  11.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Haha! Weer een hilarische Hor Koffie Show! 😀

    E3 is goed voor het nieuws en de pers, Gamescom is goed voor de sfeer en de bezoekers en Firstlook is gewoon een klein beursje in eigen land die niemand anders buiten Nederland kent. Zie je het al voor je? Een Xbox en Playstation persconferentie op Firstlook en Amerikanen en Japaners die daarvoor naar Utrecht komen? Hahaha

    Ik heb nog wel een nieuwe stelling die ineens in mij opkwam: Is PEGI/Kijkwijzer (tegenwoordig) overbodig? Of iets met leeftijd ratings zoals dat gezeik met Australische games.

  12.   
    TinusGN's avatar

    Stelling: Games moeten meer content geven in de gewone uitgave en niet 5 dlc’s d’r achter aan knallen voor 5 euro per stuk (bijvoorbeeld)

  13.   
    Mr_Cranck's avatar

    W10 HPYEEEH

    stelling: wat zouden jullie doen zonder consoles,internet,pc’s