Fallout 4 ondersteunt ook een geweldloze speelstijl

Goed nieuws voor gamers met een voorliefde voor vredige oplossingen, want je zult Fallout 4 ook grotendeels kunnen spelen zonder een hele lading kogels of lasers op iemand los te laten. In een interview met The Guardian liet game director Todd Howard weten:

You can avoid [killing] a lot. I can’t tell you that you can play the whole game without violence–that’s not necessarily a goal of ours–but we want to support different play styles as much as we can.
Howard vindt het zeer belangrijk dat de speler de game kan spelen op de manier die hij of zij wil. Dit laat de game weer zien bij het bouwen van je basis. Dit zal vergelijkbaar met Minecraft zijn. Todd Howard liet verder nog weten dat de manier waarop “quests” verschijnen sterk verbeterd is.

Het lijkt erop dat Fallout 4 een zeer uitgebreide en bijzondere game gaat worden. Hoe speel jij het liefst? Knal je ieders hoofd eraf? Of regel jij je zaakjes liever met woorden? Laat het weten in de reacties.

  1.   
    Basman01's avatar

    klinkt als meerdere playthroughs voor mij 😆

  2.   
    Kardinalus's avatar

    Geweldloze speelstijl is niks voor mij maar sowieso vet dat ze zoiets erin stoppen 😆

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    KIJK! Nu heb je echt hard bewijs dat games niet gewelddadig zijn, maar dat de spelers de gewelddadige weg kiezen, en dat helemaal uit hun vrije wil! 😛

  4.   
    Danielle.k's avatar

    Zoveel mogelijk Stimpaks verzamelen en guns blazing het spel in gaan, ik weet nu al dat ik voor een vrouwelijk character kies zoals ik altijd doe en wie met mij het gevecht aan gaat gaat het bekopen met het missen van lichaams onderdelen.

    Zo knalde ik in Fallout NV Ceasar al snel het hoekje om.

  5.   
    PaNNa's avatar

    Voor de vredelievende mensen 😀

  6.   
    Regge's avatar

    nice, ik speel meestal ergens tussenin, soms mag ik een personage gewoon niet (of heb ik gewoon zin in de snelle oplossing) en trek ik mijn wapen:P maar meestal ga ik voor veel speech kinda dingen:)

  7.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ik zou er tussen in zitten, ligt eraan welke personage voor mij staat. 🙂

  8.   
    TinusGN's avatar

    Ik ga eerst vredelievend proberen en dan pas schietend, ligt er ook aan of ik die gene leven wil houden

  9.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ik denk dat ik voor mijn eerste playthrough toch maar voor: Science, Energy Weapons, Repair ga (vervolgt met Speech, Lockpick en Guns)- als Skills er wel in zitten.