Meer informatie over New Game Plus in The Witcher 3

Marcin Momont, werknemer bij CD Projekt RED, heeft meer informatie vrijgegeven over de New Game Plus-modus die binnenkort wordt toegevoegd aan The Witcher 3. Op het forum van de studio geeft Momont te kennen wat er wel en niet naar je nieuwe savegame wordt overgeheveld.

Vrij zeker was natuurlijk al dat je level bewaard zou blijven. Dit is inderdaad zo, tenzij je level 30 nog niet hebt bereikt als je The Witcher 3 de eerste keer uitspeelt. Dan begin je je New Game Plus namelijk op dat level. Ook voorwerpen zullen met je meereizen naar New Game Plus, behalve quest items, boeken, brieven, Gwent-kaarten, bruikbare voorwerpen en trofeeën. Daarnaast blijven je geld en alchemierecepten bewaard.

Verder zegt Momont dat je een gratis Clearing Potion krijgt, zodat je je skills opnieuw kunt instellen. Ten slotte is de achievement Death Match ook te behalen in New Game Plus. De nieuwe modus komt binnenkort uit, al is een exacte releasedatum nog niet bekend.

 1.   
  Alfa Warrior's avatar

  Ik denk dat we net zoals bij Borderlands een “moeilijkere” versie van het bestaande spel kunnen verwachten met deze New Game Plus modes.

 2.   
  pepijn499's avatar

  Even voor de duidelijkheid, die achievement is ook normaal te halen als je Death March speelt, hij wordt in de post nog een keer genoemd omdat je bij New game plus weer je moeilijkheid kan instellen.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  ”pepijn499″ schreef, "Even voor de duidelijkheid, die achievement is ook normaal te halen als je Death March speelt, hij wordt in de post nog een keer genoemd omdat je bij New game plus weer je moeilijkheid kan instellen. "

  Thanks, heb het even aangepast 😉