Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gn video: GamersNET Gear MSI GS30 Shadow M2 hybride gaming laptop

De afgelopen twee weken was Peter als een kind zo blij toen hij aan de slag mocht gaan met de MSI GS30 Shadow M2! In deze nieuwe GN Gear vertelt hij alles over zijn bevindingen van dit bijzondere apparaat.

 1.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Leuke review! Ben het wel met jullie eens!

 2.   
  420blazeit's avatar

  Lelijk ding. Opzich wel handig als het ook echt goedkoper is dan los een gamepc en een laptop maar ik zou dit niet kopen.

 3.   
  Musicman88's avatar

  Helemaal eens met Peter, voor onderweg is het beste gewoon een kleine laptop, want onderweg gamen, nee, dat wordt m niet.

  Maar als je net zoals velen voor u, een laptop puur voor te gamen koopt (die dan toch alleen thuis draait) dan zit je met een 17 inch scherm inderdaad wel een stuk beter. Maar dan lijkt het mij beter dat je gewoon voor een goede desktop gaat.

  Over het opnieuw opstarten….ja dat is gewoon vrij logisch, je verandert de specs van het systeem. De onderdelen uit de monsterbak moeten ingeladen gaan worden in het systeem geheugen. (ik hoor al een “ja, maar dat kan toch ook als ie aan staat nog gebeuren?!”), nee dat gaat gewoon niet. Zo werken computers niet.

  Maar terug over het apparaat, ik zie hier wel een dikke toekomst in. Laptopje voor on the go, dikke pc als je thuis komt. Het zal niet lang duren voor meerdere fabrikanten hier ook volop mee aan de slag gaan. Alleen voor wat het systeem tot nu toe biedt, vindt ik de prijs erg veel. Ok, als ik een high end gaming desktop en een high end laptop samen ga kopen ben ik voor net een beetje minder klaar, maar dan ben ik wel vrij om die systemen mettertijd te upgraden. Deze monsterbak lijkt me niet geschikt om veel aan te kunnen upgraden? Of is het wel mogelijk om de videokaart na 2 jaar te vervangen? Lijkt mij namelijk niet dat het systeem dat aan zal kunnen, ivm de connectiviteit die tussen de laptop en het dockingstation loopt. Of MSI moet beweren dat het wel kan.

  Maar leuk bakkie. Zit zeker toekomst in. 😀

 4.   
  Leukste's avatar

  Prima review. MSI probeert iets nieuws en dit ziet er zeker niet slecht uit. Het project zal inderdaad nog wat verder doorontwikkeld moeten worden. En je zou de docking misschien wat meer moeten kunnen tweaken. Maar dit zou in de toekomst best wel potentie kunnen hebben.