Psyonix toont eerste afbeelding van nieuwe gratis map voor Rocket League

Afgelopen maand verscheen Rocket League en de game wist, mede doordat hij gratis was voor PlayStation Plus-leden, veel PlayStation 4- en pc-gamers op een zeer positieve wijze te verrassen. Ook in onze review kon de opvolger van het enkel voor de PlayStation 3 verschenen Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars dan ook op een uitstekende beoordeling rekenen.

Ontwikkelaar Psyonix is van plan om de game de komende maanden goed te ondersteunen en tot deze ondersteuning behoort onder andere de toevoeging van nieuwe maps en voorwerpen om je auto’s te versieren. De studio heeft nu via Twitter al even laten zien wat we in de nabije toekomst mogen verwachten voor Rocket League: een nieuwe, gratis map! Van deze map, Utopia Coliseum getiteld, is in de onderstaande tweet een eerste glimp te zien.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Super tof!

 2.   
  3333/3333's avatar

  Weer dezelfde lay-out, wel jammer.

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Erik Rommel schreef, "Weer dezelfde lay-out, wel jammer. "

  Jep. Een andere achtergrond is leuk, maar speltechnisch voegt het weinig toe. Alhoewel deze afbeelding dan weer geen koepel over de map laat zien, maar ik vermoed dat die weggelaten is om de achtergrond zichtbaar te houden. Hopelijk worden er in de toekomst ook, al dan niet tegen betaling, maps toegevoegd die een andere lay-out hebben.

 4.   
  Daniel Z's avatar

  Voor een gratis map prima. Design is wel mooi, maar inderdaad, kom ook maar met gekke maps zoals die in het vorige deel.

 5.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  niceee!!

 6.   
  PaNNa's avatar

  Gratis is leuk , weer een nieuwe toevoeging. Niet dat dit op lange duur iets gaat uitmaken, besteed toch weinig aandacht aan de omgeving als ik een bal achterna ga 😛

 7.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik zou zelf heel graag thema maps willen zien!

  En dan thema maps in de vorm van Playstation!
  Om als een voorbeeld te noemen, Een God of War thema map die zich afspeelt in onderwereld van Hades met alle duistere pracht en praal! Of een map speciaal in de vorm van Bioshock Rapture en/of Colombia de zwevende stad.

  Dus wat je ongeveer ook ziet in de vecht arena’s van de game PlayStation All-Stars Battle Royale!