Je Destiny character blijft nog zeker tien jaar bij je

Destiny is een game die nog moet ‘evolueren’, dat werd al duidelijk in onze Destiny review maar wordt ook stellig beweerd door de heren van ontwikkelstudio Bungie. Niet alleen wordt er nu al gewerkt aan nieuwe uitbreidingen ná The Taken King, er staat nog veel meer te wachten voor Destiny in de toekomst. Bungie voorspelt een enorme, tienjarige groei voor de game, en je huidige character zal het allemaal meemaken.

In gesprek met GamesRadar+ zei Luke Timmins, engineer van Destiny, dat Bungie nog zeker lang wil blijven voortborduren op Destiny. Je vertrouwde Guardian dient onderwijl mee te groeien met de game:

We certainly take it seriously that Destiny is a ten-year thing. It’s a long-term thing and with these adventures that we’re adding my contract to you – and any player – is that your Guardian will always be there. We’re going to keep adding new stuff for you to do and I’d hope you’ll look at The Taken King and be like, ‘I’m looking forward to logging on again and hooking friends online’.
In Destiny ben je altijd vrij om te experimenteren met je Guardian en je nooit helemaal toe te wijden aan één bepaalde klasse of wapen. In de toekomst moet het mogelijk zijn om datzelfde personage verder te specialiseren en meer nieuwe vaardigheden van bepaalde subklassen toe te voegen aan jouw arsenaal. Wat er ook gaat gebeuren met Destiny, je Guardian komt mee en kan verder groeien.

Zie jij jezelf over tien jaar al inloggen met dezelfde Guardian, op zoek naar nieuwe avonturen in Destiny?

 1.   
  WoKingNL's avatar

  Yay? Ben nou niet echt gehecht aan m’n character na die shitty story :p

 2.   
  Gozer_033's avatar

  veel belovend super game over 10 jaar waarschijnlijk nog niet zat als er content blijft komen maar of ik het dan nog speel?
  i doubt it.
  dan ben ik 26 en zijn er al zoveel andere games en dan speel ik op mijn ps6 😛

 3.   
  ShadyXL's avatar

  Of ik het 10 jaar ga volhouden weet ik niet, maar lang zal ik het zeker spelen. Ze moeten er gewoon voor zorgen dat de content niet zo matig is als de huidige 2 DLCs. Het zou ook zeker wel helpen om af en toe eens gratis DLC uit te brengen. Een strike, paar missies, armor en wapens. Misschien zelfs een kleine 3 spelers raid. Ze zullen waarschijnlijk nooit gratis content releasen, maar ik heb nog altijd hoop.

 4.   
  gamerfriend01's avatar

  Hoe gaan ze dit dan doen voor de volgende generaties consoles. Krijgt iedereen daarop dan een gratis nieuw exemplaar om hun voortgang mee te nemen?

 5.   
  gatemaster64's avatar

  hij is nu in de aanbieding bij mediamarkt voor 10 euro.

  heb hem vanmiddag opgehaald voor de ps4.

  nice deal vindt ik! 😛

  je kan hem ook online bestellen, maar volgens mij is online al niet meer op voorraad.

 6.   
  PaNNa's avatar

  Volgend jaar ben ik die zo vergeten 😛

 7.   
  LesserMagic's avatar

  Ik was er na een week al klaar mee.

 8.   
  assassinkarsten's avatar

  als ze er n beter verhaal bij maken én een crap ton nieuwe missies toevoegen. en snel!

 9.   
  quickssilverr's avatar

  Ik zal je één ding zeggen… die guardian blijft geen 10 jaar bij me als Bungie om elke scheet die ze maken geld gaan vragen 🙄

 10.   
  Papachico's avatar

  Wanneer gaat die “evolutie” beginnen dan? Over 10 jaar? We zijn zowat een jaar verder en wat hebben zij bereikt dan? Enige wat is geëvolueerd zijn de biljetten die zij krijgen en het verder, door gamers,laten exploiten van deze game. Wat een hoop gebakken lucht van Bungie..