GN Poll: Wat is jouw favoriete gamebeurs?

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke maand geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. .

Nieuwe stelling
De GN Poll is terug van weggeweest en met de Gamescom in aantocht kan er maar één onderwerp aangesneden worden: gamebeurzen! Op de redactie heeft ieder zo zijn voorkeuren, maar wij zijn natuurlijk ontzettend welke gamebeurs bij jullie favoriet. Kies je voor het spektakel en de grootsheid van de E3, de Duitse degelijkheid en toegankelijkheid van de Gamescom, heb je een voorliefde voor de toch wat maffe Tokyo Game Show of gaat jouw voorkeur uit naar het game-evenement van eigen bodem: Firstlook (win hier kaarten voor Firstlook Festival!)? Laat het ons weten door te stemmen op de poll van deze maand:

Wat is jouw favoriete gamebeurs?

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

 1.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  ondanks dat ik er nooit ben geweest kies ik voor de E3.

 2.   
  WoKingNL's avatar

  Het was eerst gamescom maar het is daar tegenwoordig gewoon zo druk dat ik de drukte die er eerst was bijna rustig kan noemen 🙄 Tegenwoordig hou ik het maar bij e3 vanachter mn pc..

 3.   
  stan_the_manNL's avatar

  e3! uren achter je computer het nieuws in de gaten aan het houden

 4.   
  DutchACfreak's avatar

  Nog nooit op een gamebeurs geweest..
  Dus kan eigenlijk niet stemmen 😆

 5.   
  supergido's avatar

  Toch maar voor de E3 gekozen, zeker ook omdat ik het dit jaar helemaal heb gevolgd. Ze moeten alleen niet verder de richting in gaan van het praten … praten en nog meer nutteloos praten maar gewoon net zoals Microsoft een aantal vette trailers na elkaar plaatsen waardoor je van je stoel wordt afgeblazen.

  E3 is de enige conferentie voor mij waarna ik 1 maand later nog steeds een goed gesprek kan hebben met iemand over iets wat ik daar gezien heb. Daarom is E3 voor mij de nummer 1.

 6.   
  ATLAS_TroopeR's avatar

  E3 en Gamescom. E3 owv het showgehalte en de nieuwigheden en Gamescom owv het feit da je daar naar toe kan gaan. Dit jaar 5de keer op rij 😃

 7.   
  Tom's avatar

  E3 is verreweg het belangrijkst voor de industrie, maar Gamescom is meer een ode aan de gamer. Jammer van de drukte voor reguliere bezoekers, maar voor mij is het toch vaak een van de leukste weken van het jaar geweest. 🙂

 8.   
  mitchel1988's avatar

  Nooit geweest, maar doe maar E3

 9.   
  Ralph P Scene's avatar

  Kan niet oordelen ben nooit op een beurs geweest. Wil er ooit nog wel eens eens.

 10.   
  Leon 2.0's avatar

  Ook als je op geen enkele beurs bent geweest, kan je natuurlijk gewoon stemmen. Van een beurs als de E3 en in mindere mate Gamescom en de TGS kan je ook vanuit huis genoeg mee krijgen! 🙂

 11.   
  GrijzeVos's avatar

  E3 das wel heel makkelijk.

 12.   
  soldierarjan's avatar

  De E3 natuurlijk door de grote show en persconferentie en de nieuwe beelden is voor mij de belangrijkste beurs van het jaar.

 13.   
  PaNNa's avatar

  E3 is voor mij een van m’n favorieten.

 14.   
  mmx's avatar

  E3 natuurlijk jaren geleden ben ik erzelf geweest en dat is al heel laang terug toen kwam de game cube uit 🙂

 15.   
  Bosnegert's avatar

  ik vind de lokale gamebeurs van de bingoclub altijd wel lachen

 16.   
  DutchACfreak's avatar

  ”Leon 2.0″ schreef, "Ook als je op geen enkele beurs bent geweest, kan je natuurlijk gewoon stemmen."

  In dat geval lijkt mij de e3 toch wel een van de leukste gamebeurzen 😆

 17.   
  LesserMagic's avatar

  Ik ben maar 1 keer op een gamebeurs geweest. Volgens mij in Utrecht en volgens mij door de PU georganiseerd. Het enige wat ik me nog kan herinneren is dat we een Tibetaans vruchtbaarheidsbeeldje bij ons hadden en dat elke celebrity en cosplayer er mee op de foto is geweest.

 18.   
  Leukste's avatar

  De E3 is toch wel mijn favoriet op het moment.