Win boss fights in Deus Ex: Mankind Divided door met je vijanden te praten

Deus Ex: Mankind Divided moet weer een uitgebreid scala aan speelstijlen mogelijk maken, zodat elke speler op zijn of haar gewenste manier de missies kan volbrengen. Volgens een gesprek met Patrick Fortier van ontwikkelaar Eidos Montreal is het zelfs mogelijk om boss fights te winnen door met je vijanden een gesprek aan te gaan.

Volgens Fortier zijn de boss fights in Mankind Divided meer in balans, vergeleken met Human Revolution. Conversaties kunnen spelers extra opties geven om op andere manieren af te rekenen met een pittige vijand. Mary DeMarle, verantwoordelijk voor de verhaallijn van Mankind Divided, vertelde:

For Human Revolution, because of the way we designed it, [bosses] always died in the cutscenes. You had no choice. But we rectified that in the Missing Link DLC, and we’ve rectified it in this game.
Eidos Montreal liet eerder al eens weten dat je in Mankind Divided ook boss fights kunt aanpakken door middel van stealth. Samen met vechten en praten heb je straks dus 3 geheel verschillende opties om vijanden uit de weg te ruimen. Elke keuze is weer van invloed op het verhaal.

Deus Ex: Mankind Divided verschijnt in de eerste helft van 2016 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren