DOOM multiplayer-alpha is in aantocht

Gamers die Wolfenstein: The New Order in de pre-order hebben besteld, kunnen binnenkort kans maken op toegang tot de multiplayer-alpha van DOOM. Een concrete datum voor de alpha heeft Bethesda niet onthuld, maar spelers worden in de komende maanden uitgenodigd om de multiplayer-alpha te spelen.

Door Wolfenstein: The New Order als pre-order te bestellen, ontvingen spelers een code om gegarandeerd toegang te krijgen tot de beta van DOOM. Deze beta gaat nog steeds volgens planning begin 2016 van start. Door de pre-order code online in te voeren, kan je dus straks ook kans maken om alvast met de alpha aan de slag te mogen. Bethesda zal uit de groep van beta-spelers willekeurig mensen uitnodigen om de alpha te spelen.

Als je The New Order via Steam, het PlayStation Network of Xbox Live hebt gekocht, dan maak je sowieso al deel uit van de kanshebbers om uitgenodigd te worden.

 1.   
  mmx's avatar

  Eerlijk gezegd zit ik niet te wachten op Doom .

 2.   
  Overload14's avatar

  Misschien die beta-key dan maar is terug zoeken. Ik was compleet vergeten dat ik daar een beta key voor hadgekregen en ik ben toch wel benieuwd naar de nieuwe Doom.

 3.   
  Daniel Z's avatar

  Awesome! Hopelijk kan ik hem de komende maanden eens spelen, zit echt op DOOM te wachten.