Nieuwe modus voor Robbery DLC Battlefield: Hardline onthuld op Gamescom

Robbery is het tweede DLC-pakket voor Battlefield: Hardline. In dit uitbreidingspakket moet je jouw criminele aartsrivalen zien uit te schakelen. De Robbery DLC introduceert tevens een compleet nieuwe modus en deze zal onthuld worden op de Gamescom.

EA-ontwikkelaar Thaddeus Sasser maakte dit nieuws bekend via Twitter:

Headed to GamesCom next month to show off DLC 2, Robbery! Some great new stuff to show off, including a sweet new game mode.
De Robbery DLC voor Battlefield: Hardline moet deze zomer nog verschijnen. De twee andere uitbreidingen, Getaway en Betrayal, verschijnen respectievelijk in de herfst van 2015 en begin 2016.

Gamescom vindt dit jaar plaats tussen 5 en 9 augustus. GamersNET is ook aanwezig en zal verslag doen van onder andere de Robbery DLC.

  1.   
    gamerfriend01's avatar

    Ik heb het gevoel dat niemand dit spel nog speelt. Er spelen meer mensen battlefield 4 dan hardline Ze hadden de dlc beter niet gemaakt of gewoon allemaal afgeleverd hebben in het oorspronkelijke spel. Het is echt te laat om nieuwe spel modussen te introduceren.

  2.   
    GBA43's avatar

    ”gamerfriend01″ schreef, "Ik heb het gevoel dat niemand dit spel nog speelt. Er spelen meer mensen battlefield 4 dan hardline Ze hadden de dlc beter niet gemaakt of gewoon allemaal afgeleverd hebben in het oorspronkelijke spel. Het is echt te laat om nieuwe spel modussen te introduceren."

    Eens, ik heb ook nooit overwogen om Hardline te kopen, heb bij Alternate even kunnen spelen en was toen al snel overtuigd dat het voor mij geen volwaardige game is.

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Heb de eerste DLC gekocht voor Hardline omdat ik ook altijd de DLC’s kocht bij battlefield 4 en hier heb ik nog steeds geniet van. Deze mappen worden nog veel gespeeld. Maar ik heb de DLC voor hardline zelf nog niet kunnen spelen want ik vind geen enkele server, er zijn max een tiental servers bevolkt terwijl er in battlefield 4 misschien het drie of vier dubbele is.

  4.   
    MBgamer's avatar

    Had hem gekocht , week later al spijt helaas.
    Had er meer van verwacht, maar veel de chaotisch allemaal.

    Binnenkort maar bf4 kopen de gewone.

  5.   
    Moodey's avatar

    Hij is zo dunbevolkt omdat dit meer gericht is op close quarters combat, wat battlefield de laatste jaren niet had. het spreekt mij, als cod speler juist meer aan om deze reden. heb t nu al 1.5 maand en t bevalt me nog steeds.

  6.   
    gamerfriend01's avatar

    Hey Moodey, heb een vraagje heb jij dan niet last van dunbevolkte servers op welk platform speel jij?

  7.   
    WauWsy's avatar

    Ik speel regelmatig Hardline. En ik vind hem juist leuk dat het wat meer om infantry draait. Werd het beetje moe constant voertuigen tegen te komen.

    Betreft servers vinden, ok het is niet zo druk op de pc. Alleen kan je altijd wel iets vinden wat je kan gaan doen.

  8.   
    Moodey's avatar

    Niet bepaald Gamerfriend, alleen sommige Hardcore modes (e.g rescue/vip Hardcore)