Remaster Dishonored helft van de prijs op PlayStation 4 met origineel

Een beetje goede franchise kent tegenwoordig remasters. God of War, Gears of War, Last of Us, en ga zo maar door. Nu is het al een tijdje bekend dat Dishonored ook een remaster krijgt onder de noemer Dishonored: Definitive Edition, maar nu blijkt dat bezitters van de PlayStation 3-versie van het origineel de remaster goedkoper kunnen binnen halen.

Op de Amerikaanse PlayStation Store staat voor 20 dollar namelijk Dishonored: Definitive Edition Upgrade te koop. Voorwaarde hiervoor is wel dat je de digitale versie van het origineel hebt op de PlayStation 3. Dit lijkt niet zo’n opgave, gezien de game een aantal maanden terug gratis was met PlayStation Plus. De Europese PlayStation Store is nog niet geüpdatet, maar verwacht wordt dat de aanbieding hier ook op komt.

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Ik heb hem toen gratis gedownload op de PS3 met PlayStation Plus, maar ik hoef eigenlijk geen remaster.

  2.   
    LennartvA's avatar

    ”Bram_M99″ schreef, "Ik heb hem toen gratis gedownload op de PS3 met PlayStation Plus, maar ik hoef eigenlijk geen remaster."

    OMG EN DE GRAPHICS DAN??????

  3.   
    Corneliuscan's avatar

    Verwacht niet te veel van de graphics van de geupgrade versie. Die zijn nooit zo baan brekend mooier. En de stijl van dishonored bracht je ook mee met de sfeer. Kijk er zeer naar uit omdat de gameplay zo vet was en hem samen met mijn Xbox 360 al 2 jaar geleden heb verkocht.

  4.   
    Eon's avatar

    Remaster van een geniale game op precies zo’n moment dat je er aan zit te denken om de game weer eens op te starten. Aanradertje!

  5.   
    fdennis's avatar

    Das lekker, had de game fysiek gekocht. Uiteraard niet de digitale versie gedownload omdat ik toch al de fysieke versie had…..

  6.   
    mmx's avatar

    hmmmmmmmmmmmmm twee tientjes dat zou niet verkeerd zijn toch ?

  7.   
    aReFeS's avatar

    fdennis schreef, "Das lekker, had de game fysiek gekocht. Uiteraard niet de digitale versie gedownload omdat ik toch al de fysieke versie had….. "

    Je hoeft de game toch niet te downloaden!? Gewoon toevoegen aan je library en je hebt de digitale versie altijd voorradig. Als je ooit je game kwijtraakt of beschadigd heb je altijd nog de digitale versie in je library staan.
    Ook doet Sony vaak aan cross-buy dus het is altijd verstandig om alle plus games, ook al heb je ze al fysiek toe te voegen aan je library.