Metro’s in Fallout 3 werden aangedreven door rennende NPC’s

Als je de Broken Steel DLC van Fallout 3 hebt gespeeld, dan kun je je misschien nog wel herinneren dat er bewegende metro’s te zien waren in de game. Het is in die DLC echter niet mogelijk om in de buurt te komen van een metro, laat staan het daadwerkelijk gebruiken van dit vervoermiddel. De metro’s dienen enkel als eye candy. Een lid van 4Chan vroeg zich af hoe de ondergrondse in de game werd aangestuurd en kwam tot een wel heel bijzondere ontdekking.

De metro’s in de Broken Steel DLC worden namelijk aangestuurd door NPC’s met speciale hoedjes. De onderstaande afbeelding laat zien hoe een metro op het hoofd van een personage is geplakt. Deze personages rennen onder het spoor met een hoge snelheid, waardoor het lijkt of de metro zichzelf voortbeweegt.


Er is geen bewijs voor de authenticiteit van deze vondst en misschien hebben we wel te maken met een fantasierijke troll. Desondanks is het niet heel onwaarschijnlijk dat Bethesda niet veel moeite zou stoppen in een metro die enkel bedoeld is als eye candy.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    lol xd slavernij naar een heel nieuw niveau

  2.   
    Ralph P Scene's avatar

    whut!!

  3.   
    Glenn Lambrix's avatar

    Zal wel een nieuwe type milieuvriendelijke metro zijn.

  4.   
    3333/3333's avatar

    Sterker nog, de metro schijnt niet een hoedje maar de rechterhand te zijn van het personage lees ik net. Wel leuk om te zien in ieder geval, hoe creatief ontwikkelaars zijn om bepaalde dingen op te lossen.

    Ben benieuwd welke van dit soort methodes nog meer zijn gebruikt in games de afgelopen jaren.

  5.   
    Talska's avatar

    Ach zo iets was ook met Crysis 3 (je loopt alleen met wapen maar het lichaam hebben ze niet gemaakt) ooit wel eens gezien.

  6.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    lijkt wel erg grappig

  7.   
    Danielle.k's avatar

    Flintstones in Fallout 8)

  8.   
    StroopKonijn's avatar

    geinig

  9.   
    PaNNa's avatar

    Creativiteit op z’n best! 8)

  10.   
    TinusGN's avatar

    Grappig