Overleef jij je Steam-bibliotheek?

Altijd al willen weten hoeveel tijd je kwijt bent aan al je games in je Steam-bibliotheek? Vanaf nu is het mogelijk dat uit te rekenen! Op de website HowLongToBeatSteam voer je je Steam-ID in, waarna je een schitterend grafiekje krijgt waarin te zien is hoe lang je nog bezig bent om al je games te voltooien.

Naast de complete tijd maakt het grafiekje ook onderscheid tussen de hoofdverhalen, zijmissies en je totale speeltijd. Onder het grafiekje staat hoe lang je bezig bent met je lijst als je een video gaming zombie bent, en dus niet slaapt en eet.

Mocht je geen video gaming zombie zijn, dan bestaat de mogelijkheid tot de Steam Survival Calculator. Deze rekenmachine legt je te spelen uren naast je speelstijl, leeftijd en wekelijkse speeluren. Hiermee berekent het of je lang genoeg leeft om als je games uit te spelen, mits je geen nieuwe games koopt natuurlijk…

Overleef jij je Steam-bibliotheek? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  Corneliuscan's avatar

  35 jaar. En dan heb ik alleen maar the witcher 3 in m’n bibliotheek staan.

 2.   
  DeAdSeYe's avatar

  鈥our remaining amount of consecutive completionist playtime would be 2 years, 4 months, 4 weeks, 2 days and 8 hours

 3.   
  swklijn1's avatar

  Met 24 uur per week duurt het voor mij 57,2 jaar voordat ik alles heb uitgespeeld, ik overleef het dus. 馃槅

 4.   
  MikeGevers's avatar

  In totaal 6 maanden, 3 weken, 4 dagen en 13 uur. Maar hij herkent een aantal van mijn games niet, dus het zou kunnen dat het daadwerkelijke aantal de 7 maanden overschrijdt 馃槢 Opvallend feitje: blijkbaar heb ik maar 0,13% van mijn speeltijd in DLC gestoken.

 5.   
  morkop006's avatar

  Corneliuscan schreef, "35 jaar. En dan heb ik alleen maar the witcher 3 in m’n bibliotheek staan."

  euh? ik heb zo’n 63 games in me library met 25 dlc…. en kom uit op 1 maand, 3 weken en 5 dagen? Ik heb geen games als skyrim enzo maar wordt daar dan meteen een aantal jaar voor gerekend ofzo? Vind t een vreemde berekening 馃槢

 6.   
  LennartvA's avatar

  Ik denk dat hij met de Steam Survival Calculator heeft gerekend en zo op 35 jaar is gekomen… Anders lijkt 35 jaar me zelfs voor The Witcher 3 erg veel!

 7.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  morkop006″][quote=”Corneliuscan schreef, "35 jaar. En dan heb ik alleen maar the witcher 3 in m’n bibliotheek staan."

  euh? ik heb zo’n 63 games in me library met 25 dlc…. en kom uit op 1 maand, 3 weken en 5 dagen? Ik heb geen games als skyrim enzo maar wordt daar dan meteen een aantal jaar voor gerekend ofzo? Vind t een vreemde berekening 馃槢 [/quote]
  Sarcasme 馃檮

 8.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  MikeGeversNET schreef, "In totaal 6 maanden, 3 weken, 4 dagen en 13 uur. Maar hij herkent een aantal van mijn games niet, dus het zou kunnen dat het daadwerkelijke aantal de 7 maanden overschrijdt 馃槢 Opvallend feitje: blijkbaar heb ik maar 0,13% van mijn speeltijd in DLC gestoken."

  En je betaald toch altijd dik voor dlc 馃槢

 9.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Your remaining amount of consecutive completionist playtime would be 5 months, 1 week, 4 days and 20 hours (83.10%).

  ik heb 0.15% van mijn “speeltijd” aan DLC heb besteed. Blijkbaar geef ik er nog minder om dan ik zelf dacht.

 10.   
  Ralph P Scene's avatar

  dit is al eens geweest toch?

 11.   
  MikeGevers's avatar

  Hooglandius schreef, "

  ”MikeGeversNET” schreef, "In totaal 6 maanden, 3 weken, 4 dagen en 13 uur. Maar hij herkent een aantal van mijn games niet, dus het zou kunnen dat het daadwerkelijke aantal de 7 maanden overschrijdt 馃槢 Opvallend feitje: blijkbaar heb ik maar 0,13% van mijn speeltijd in DLC gestoken."

  En je betaald toch altijd dik voor dlc 馃槢
  "

  Ja, ik betwijfel zelf of ik nog wel DLC moet kopen 馃槢 Maar waarschijnlijk worden die cijfers vertekend door het feit dat ik veel oudere games speel, uit het tijdperk van v贸贸r DLC. Ik heb bijvoorbeeld heel wat uurtjes geklokt in Mount&Blade: Warband.

 12.   
  huntedjohan's avatar

  jammer dat games als rift niet mee gerekend word. als ik kijk naar het aantal uur wat ik gespeeld heb, is de game waar ik iets van 2-3000 uur in heb zitten staat die er nu net niet tussen 馃槢 en wel via steam gekocht bij release, en al die tijd via steam gespeeld.

  kan voorlopig nog wel even blijven gamen zie ik. als ik 10 uur per week zou spelen zou ik er 37,33 jaar over doen om het allemaal af te krijgen :O