GN Lunchtip: The Walking Dead meets The Last of Us


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Je hoort er in de entertainmentwereld tegenwoordig niet meer bij als je niks met de zombie-apocalyps doet. Aan de andere kant ben je juist een held als je twee door zombies overspoelde werelden weet te combineren, en dat is dan ook precies wat er gebeurt in de onderstaande video. The Walking Dead meets The Last of Us. Nu nog een pakkende naam vinden… The Last of the Walking Dead?

Deze Lunchtip werd ingestuurd door DutchGamer-W-!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Prachtige Mario muziek op de piano

Eet smakelijk!

 1.   
  DutchACfreak's avatar

  Idee om er 18+ bij te zetten ofzo ? Het is nogal.. Hoe zeg je dat… Bloederig ?

 2.   
  mastertje's avatar

  DutchACfreak schreef, "Idee om er 18+ bij te zetten ofzo ? Het is nogal.. Hoe zeg je dat… Bloederig ? "

  Mjaa, bloederig dat zeker. Maar aan de andere kant, iedereen weet wel zo’n beetje wat the walking dead is en wat voor ‘gore’ daarin komt. Naar mijn mening geeft de titel al genoeg waarschuwing. Al kan dat ook aan mij liggen uiteraard 😆

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Is dit al eerder een lunchtip geweest? Weet niet zeker of ik hem hier al eerder had gezien of dat het gewoon op youtube was (volg dat kanaal al best een tijdje). Hoe dan ook, het blijft een mooie video