Tijdelijke patch voor pc-versie Batman: Arkham Knight verschijnt in augustus

Eerder deze week meldden we jullie al dat de pc-versie van Batman: Arkham Knight pas in de herfst volledig naar behoren zal werken. Dit weekend liet de uitgever weten dat het in augustus al wel met een voorlopige patch komt.

Deze “interim-patch” dient als tijdelijke oplossing en is bedoeld voor mensen die de game reeds bezitten. De update moet de grootste problemen (zoals te vinden op het Steam-forum) verhelpen, maar zorgt er nog niet voor dat de game 100 procent goed functioneert. Warner Bros. vertelt:

[We] are targeting an interim patch update for existing players to be released in August. This update will address many of the issues we listed in our June 27 update. We will provide additional details as we finalize that interim patch over the coming weeks.
Bovendien verontschuldigde de uitgever zich nogmaals voor alle problemen:
We would like to thank you for your continued patience and invaluable feedback. We are continuing to monitor and listen for any additional issues and are driving towards a full update for everyone as quickly as we possibly can.
Wanneer de update precies zal verschijnen, is nog niet bekend. Meer details volgen waarschijnlijk deze maand nog.

 1.   
  Danielle.k's avatar

  Met alle respect maar vind deze release van de PC versie nog belachelijker dan de release van AC Unity, PC versie had nooit gelijk met de console versie released mogen worden.

  Wel wil ik ook een plus puntje geven aan Rocksteady want ze hebben echt een toppertje van een spel afgeleverd.

 2.   
  Neolite's avatar

  Schandalig dit gewoon. Wat ze hier gedaan hebben zou ze een verbanning moeten opleveren. Het verbaasd me dan ook dat ze niet al keihard voor de rechter zijn gesleept met deze wanprestatie.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Normaal zeg ik dit nooit maar dit verdient het om getorrent te worden. Ik weet niet of ik mijn geld aan zo’n ontwikkelaar/uitgever wil geven

 4.   
  PaNNa's avatar

  Weggegooid geld in mijn ogen als je deze PC versie koopt als hij niet 100% goed functioneert 🙄

 5.   
  Mayonaka's avatar

  met dit soort slechte releases ben ik toch blij dat ik ook een playstation 4 heb.

 6.   
  Slayer61's avatar

  Ikspeelnooitpokemon schreef, "Normaal zeg ik dit nooit maar dit verdient het om getorrent te worden. Ik weet niet of ik mijn geld aan zo’n ontwikkelaar/uitgever wil geven"

  Heb ik helaas wel gedaan, dag 1 aankoop geweest. We zijn al een maand verder en ik heb het spel nog steeds niet kunnen spelen. Grrr!

 7.   
  Slayer61's avatar

  Mayonaka schreef, "met dit soort slechte releases ben ik toch blij dat ik ook een playstation 4 heb."

  Ik heb zelf ook een PS4, maarja de PC versie is toch wel een stuk goedkoper. Ik heb het spel dag 1 gekocht voor €30,-