Nuna en Fox keren terug in Never Alone: Foxtales

Het is nog niet gedaan met de gewaardeerde indie-game Never Alone. Uitgever E-Line Media heeft namelijk aangekondigd dat de platformer een uitbreiding krijgt onder de naam Never Alone: Foxtales. In dit extra verhaal draait het wederom om het Inuït-meisje Nuna en haar metgezel Fox.

Het nieuwe avontuur is net als het originele Never Alone gebaseerd op verhalen die verteld werden door de inheemse bevolking van Alaska. In dit geval is een en ander geïnspireerd door een vertelling over twee broers. In de drie nieuwe levels die de uitbreiding biedt, moeten Nuna en Fox weer flink puzzelen, klimmen en springen. Het duo kan echter ook in een kano stappen om over het water te reizen:

Spring has come to the Arctic as Nuna and Fox climb aboard their umiaq (a sealskin canoe) and take to the waters of the coasts, rivers and lakes of Northwest Alaska. They’ll travel across open seas, swim through the ruins of a sunken village and paddle up the Noatak River on a mission to rescue a new friend.
De aanvullende levels kunnen vanaf 28 juli gedownload worden voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

 1.   
  Leukste's avatar

  Ik heb me met Never Alone wel even vermaakt. De game voelde alleen wat kort aan. Als ik de beelden van Never Alone: Foxtales zie gaat het om een losstaand verhaal van het verhaal dat we al konden spelen. Ik ben benieuwd.

 2.   
  mattioza's avatar

  Never alone was één van de betere PS+ games

 3.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  komen er dan ook nieuwe trofeeen bij?

 4.   
  Felis_Rufus's avatar

  STRAIGHT FLUSH schreef, "komen er dan ook nieuwe trofeeen bij?"

  Die kans is groot.

 5.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Felis_Rufus schreef, "

  ”STRAIGHT FLUSH” schreef, "komen er dan ook nieuwe trofeeen bij?"

  Die kans is groot. "

  Hè balen, gaat mn gemiddelde weer omlaag