GN Lunchtip: De grootste game fails op een rijtje


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

We weten het allemaal: het leven van een gamer gaat niet over rozen. Het ene moment loopt je pc vast net nadat je het lastigste stuk uit de game hebt voltooid, even later sla je jouw zusje in het gezicht terwijl je enthousiast loopt te zwiepen met de Wii-controller. Dat soort faalacties zijn nooit leuk… behalve als ze op camera vastgelegd worden. Daarom hieronder een compilatie met de grootste gaming fails.

Deze Lunchtip werd ingestuurd door TheNerdNL!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De straten van Gotham in Batman: Arkham Knight zijn levensgevaarlijk

Eet smakelijk!

 1.   
  TheNerdNL's avatar

  eetsmakelijk iedereen!

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Video’s van mensen die tegen hun TV lopen te schreeuwen kan ik altijd wel waarderen.

 3.   
  Musicman88's avatar

  Jezus, daar zitten er een paar tussen die een relax weekendje nodig hebben zonder hun pc / console…….. 😛

 4.   
  AllardK's avatar

  Zo wat is er mis met deze mensen man… Man… Man….