Release van de Week: Inside Out


Een nieuwe filmweek staat altijd garant voor nieuwe films in de bioscoop. Wekelijks verkiezen we één film tot Release van de Week en vertellen we je meer over deze film in een speciale Release van de Week Trailer. Deze week is de Release van de Week: Inside Out, maar eerst een overzicht van de andere films die ook vanaf vandaag te zien zijn in de bioscoop:

– Beestenboot (Meer info)
– Every Thing Will Be Fine (Meer info)
– Mr. Holmes (Meer info)
– Self/less (Meer info)
– The Gallows (Meer info)
– What We Did on Our Holiday (Meer info)


Over Inside Out:
Regisseur: Pete Docter en Ronaldo Del Carmen
Cast: Diane Lane, Amy Poehler en Bill Hader
Genre: Animatie, Avontuur en Komedie
Duur: 94 minuten

Synopsis
Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Middenwesten van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley’s belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.

Inside Out is nu te zien in de bioscoop, ook in 3D.

Wist je dat… Er een verwijzing in de film zit naar Disney’s Finding Nemo? Wanneer Plezier en Verdriet zich een baan door Verbeeldingsland banen is er op de achtergrond een bordspel te zien genaamd Find Me met daarop een afbeelding van Nemo.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren