Grand Ages: Medieval komt naar de PlayStation 4

Op GamesCom vorig jaar werd Grand Ages: Medieval aangekondigd. Het tweede deel in de Grand Ages-reeks zou aanvankelijk, net zoals zijn voorganger, alleen op de pc uitkomen. Het heeft even mogen duren, maar vandaag kondigde ontwikkelaar Gaming Minds aan dat de game ook op de PlayStation 4 zal verschijnen.

In Grand Ages: Medieval begin je als burgemeester van een klein dorpje ergens in Europa. Door middel van handel en oorlog is het aan jou de taak langzamerhand Europa over te nemen. Doe je dit door middel van economie of met lomp geweld? De keuze is aan jou!

[SCREENSHOTS]

Zin in een adempauze van de campagne, of wil je gewoon met vrienden spelen? De game zal een multiplayer bevatten waar tot en met acht spelers tegen elkaar kunnen strijden. Een toffe nieuwe feature in de multiplayer is de mogelijkheid om door te spelen terwijl je weg bent. Stel dat je gamet met vrienden in een andere tijdzone, en je wil niet midden in de nacht opstaan om te moeten spelen, dan zet je programmeer je een aantal acties voor, en stelt in hoe je wil reageren op bepaalde handelingen. Op die manier speelt de computer voor jou en maakt keuzen die jij ook zou maken.

Grand Ages: Medieval verschijnt 29 september op de pc en PlayStation 4.

 1.   
  420blazeit's avatar

  Nice! Wist niet eens dat deze eraan kwam.

 2.   
  Daniel Z's avatar

  Ziet er awesome uit! Ken het niet, maar krijg er nu al veel zin in.

 3.   
  steffeng300's avatar

  Ziet er leuk uit