PlayStation 4-versie Prototype: Biohazard Bundle verschijnt 22 juli

Gisteren was er de verrassende onthulling van de Prototype: Biohazard Bundle. Deze bundel brengt zowel Prototype als Prototype 2, inclusief een lading DLC, naar de nieuwe consoles. De Xbox One-versie verscheen direct online, maar de PlayStation 4-versie liet nog op zich wachten. Inmiddels heeft uitgever Activision duidelijkheid gegeven en gemeld dat we op 22 juli de Prototype: Biohazard Bundle kunnen verwachting in de PlayStation Store. Nog een weekje geduld dus voor alle PS4-gamers.

In Prototype stap je in de schoenen van Alex Mercer. Hij wordt wakker en blijkt genetisch gemuteerd te zijn en daardoor over bijzondere krachten te beschikken. Je geheugen laat je echter volledig in de steek en dus ga je op avontuur om te onderzoeken wie verantwoordelijk is voor jouw mutatie. Al spelende worden je krachten steeds extremer en dodelijker. In een druk bevolkt New York City mag je helemaal losgaan, waarbij je naast je dodelijke aanvallen ook gebruik kunt maken van je gave om mensen volledig te absorberen en tijdelijk hun gedaante aan te nemen.

In Prototype 2 zorgt de uitbraak van een gevaarlijk virus ervoor dat de familie van sergeant James Heller sterft. Zelf overleeft Heller het virus, maar al snel blijkt hij over bijzondere krachten te beschikken. New York is grotendeels in quarantaine en door diverse gebieden vol geïnfecteerden ga je op zoek naar de oorzaak van de virusuitbraak.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren