GN Lunchtip: Pornhub introduceert Twerking Butt voor virtual reality


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Virtual reality heeft de kracht om jou het gevoel te geven dat je écht in een digitale wereld beland bent. Dat biedt natuurlijk niet alleen kansen voor games, ook porno wordt hierdoor een stuk realistischer. Verschillende bedrijven werken dan ook al hard aan erotische apps voor de Oculus Rift en de website Pornhub komt zelfs met een speciaal accessoire. We hebben geprobeerd in woorden te omschrijven waarvoor dit apparaatje precies bedoeld is, maar het is ons niet gelukt. Hopelijk maakt onderstaand filmpje meer duidelijk.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Stunten met een vrachtwagen in GTA 5 doe je zo.

Eet smakelijk!

 1.   
  Musicman88's avatar

  Dat gaat niet het enigste zijn dat Pornhub voor de VR bril gaat uitbrengen 😛

 2.   
  AllardK's avatar

  Wtf

 3.   
  LPMadMedic's avatar

  Ja, okay…. bijzonder?

 4.   
  420blazeit's avatar

  Oculus rift preorder gelijk gecancelled en deze besteld.

 5.   
  PaNNa's avatar

  Als ik de video bekijk word ik er ook niet wijzer van, wat ik wel weet is dat er bij sommige mensen een steekje loszit 🙄

 6.   
  TheNerdNL's avatar

  Iets voor de lunchtip.

  Gamers die het niet meer zien zitten
  https://www.youtube.com/watch?v=d_9YsLIVWIA

  Musicaale gamer
  https://www.youtube.com/watch?v=nrbTf-Oxw4o&list=PL-1GL80sKBk4RpHKXSnM9j2DGNkV5ii-0&index=3

  Tetris onder de knoppen

  https://youtu.be/y04W3RFKxwk?t=9s