Poster en beschrijving voor nieuwe horror Krampus van X-Men 2 en X-Men: Apocalypse schrijver Michael Dougherty

Er zijn een eerste poster en een officiële synopsis verschenen van Krampus, een nieuwe horrorfilm die rond kerst uit zal komen en geregisseerd wordt door Michael Dougherty. Deze man maakte al eerder een horror die om een andere feestdag, Halloween om precies te zijn, draaide. Net als zijn Trick ‘r Treat krijgt ook deze film een spannend, maar luchtig en grappig tintje.

Dougherty is echter meer bekend van zijn werk als scenarioschrijver. Zo schreef hij in het verleden de scripts voor films als X-Men 2 en Superman Returns, maar hij is ook verantwoordelijk voor de nieuwe X-Men film met de titel Apocalypse, die volgend jaar uit zal komen.

De officiële beschrijving van Krampus luidt als volgt:

The horror-comedy tells the story of young Max (Emjay Anthony), who turns his back on Christmas as his dysfunctional family comes together and comically clashes over the holidays. When they accidentally unleash the wrath of Krampus, all hell breaks loose and beloved holiday icons take on a monstrous life of their own. Now, the fractured family is forced to unite if they hope to survive.
Hieronder vind je ook nog een eerste poster die dit weekend op Comic-Con werd vrijgegeven. Krampus zal vanaf 10 december in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren