Batgirl DLC op pc uitgesteld totdat problemen Batman: Arkham Knight zijn opgelost

Het gaat de laatste tijd niet zo goed met releases van games en zo ook bij de pc-versie van Batman: Arkham Knight was het raak. Diverse problemen maken de game minder speelbaar op pc en om die reden is de Batgirl: A Matter of Family DLC, die morgen moet verschijnen, dan ook uitgesteld voor pc-bezitters.

Our continued focus on getting the right PC fixes in place for the main game has had an impact on the development of all DLC content for the PC version of the game. This means that Batgirl: A Matter of Family DLC will not be available on July 14 for those who are currently playing the PC version of the game.
Warner Bros. en Rocksteady Studios concentreren zich nu eerst op het fiksen van alle problemen voordat ze de DLC uitbrengen. Ze verontschuldigen zich voor het uitstel en de technische mankementen van Batman: Arkham Knight en de DLC. Rocksteady richt zich nu op de game zelf om kwaliteit te waarborgen die pc-gamers verwachten.
We’ll provide an update on how things are developing next week. For those who are waiting for the updated version of the game on PC, please know that we are working on this every day. For the players who are continuing to play Arkham Knight on PC, fixes are continually being made to the game as we await the final updated version.
De ontwikkelaar houdt ons op de hoogte met de vorderingen die worden gemaakt. Binnenkort zullen er één of meerdere patches verschijnen die de performance van de game moeten verbeteren. Bovendien zal Batman: Arkham Knight opnieuw in de verkoop gaan als de pc-versie voldoende geüpdatet is.

De Batgirl: A Matter of Family DLC staat vooralsnog wel voor morgen gepland voor de PlayStation 4 en Xbox One.

 1.   
  Ralph P Scene's avatar

  Deed dan de trailer pas na dat het opgelost is uit de doeken.

 2.   
  Danielle.k's avatar

  Game’s Hunter schreef, "Deed dan de trailer pas na dat het opgelost is uit de doeken."

  Dat zou betekenen dat de Xone en PS4 versie ook uitgesteld moeten worden en met alle respect maar hoe rot ik het ook vind voor de PC fans is dat nergens voor nodig.

  Wel belachelijk dat de problemen nog niet opgelost zijn.

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ze hebben er wel een puinhoop van gemaakt zeg..

 4.   
  Ralph P Scene's avatar

  Danielle.k schreef, "

  ”Game’s Hunter” schreef, "Deed dan de trailer pas na dat het opgelost is uit de doeken."

  Dat zou betekenen dat de Xone en PS4 versie ook uitgesteld moeten worden en met alle respect maar hoe rot ik het ook vind voor de PC fans is dat nergens voor nodig.
  Wel belachelijk dat de problemen nog niet opgelost zijn."

  Bedoelden de badgirl trailer.