Microsoft niet aanwezig op Tokyo Game Show

Microsoft heeft laten weten dat het dit jaar niet aanwezig is op de Tokyo Game Show. Dat is opvallend, want eerdere jaren had de Amerikaanse uitgever wel altijd een prominente plaats op deze beurs.

Masayuki Inoue van Microsoft Japan laat weten dat het bedrijf zijn Xbox-nieuws op een andere manier naar ons zal brengen. Meer details daarover volgen “zo snel mogelijk”.

De Tokyo Game Show vindt dit jaar plaats in de Makuhari Messe tussen 17 en 20 september.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Geen verassing na die slechte verkoopcijfers in Japan

 2.   
  teikedepeike's avatar

  vind het een rare keuze als je slechte verkoop cijfers in een land hebt moet je de mensen toch juist aansporen om jou product te kopen? dan moet je er WEL gaan staan en leuke dingen laten zien meer kans dat mensen je product gaan kopen.of ik heb er gewoon totaal geen verstand van 😉

 3.   
  segin's avatar

  teikedepeike schreef, "vind het een rare keuze als je slechte verkoop cijfers in een land hebt moet je de mensen toch juist aansporen om jou product te kopen? dan moet je er WEL gaan staan en leuke dingen laten zien meer kans dat mensen je product gaan kopen.of ik heb er gewoon totaal geen verstand van ;)"

  Nah het gaat niet alleen om de Xbox One, maar om het merk in het algemeen. Het is niet sinds een paar jaar dat Microsoft moeite heeft met Japan, dat is al sinds de uitgave van de eerste Xbox in 2001 het geval. Als je het daarna nog niet lukt met de 360, denk ik dat je na vijftien jaar wel eens de conclusie mag gaan trekken dat je het beter kunt laten gaan.

  Edit: Ik vind dit zelf dan ook een goede zaak. Dit is anders verspilde moeite die beter in Europa kan worden gestopt en gelukkig hebben ze dat zelf ook door.