Bayonetta-ontwikkelaar Platinum Games toont eerste beelden Transformers: Devastation

Transformers: Devastation, de nieuwe game van Platinum Games die vorige maand al vroegtijdig uitlekte, is voor het eerst officieel getoond. Op de Comic Con werd het aanwezige publiek getrakteerd op een spetterende trailer.

In Transformers: Devastation kruipen spelers in de stalen huid van vijf verschillende Autobots, te weten Optimus Prime, Bumblebee, Sideswipe, Wheeljack en Grimlock. In grootse 3D-omgevingen neem je het op tegen Decepticons, waarbij je constant de mogelijkheid hebt om te wisselen tussen de voertuig- en Transformer-modus van je personage. De gameplay is duidelijk geïnspireerd door eerdere titels van Platinum Games en legt een sterke focus op het maken van combo’s. Daarnaast is het mogelijk om nieuwe waardigheden vrij te spelen en zo je Autobot naar eigen smaak aan te passen.

De grafische stijl is gebaseerd op de originele The Transformers-serie. Verschillende stemacteurs van deze serie, waaronder Peter Cullen (Optimus Prime), Dan Gilvezan (Bumblebee), Michael Bell (Sideswipe), Gregg Berger (Grimlock) en Frank Welker (Megatron, Soundwave), zullen hun personages in Transformers: Devastation voorzien van een stem.

Transformers: Devastation verschijnt later dit jaar op de pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360. Check de eerste trailer hieronder.

 1.   
  Slayer61's avatar

  Dit zou toch wel eens een goeie Transformers game kunnen zijn!

 2.   
  StroopKonijn's avatar

  Haha, LOL

 3.   
  StroopKonijn's avatar

  Transformers doet me altijd weer denken aan dat filmpje van Praatjesmakers :,)

 4.   
  Slayer61's avatar

  Marijn Joop//MJMGaming schreef, "Haha, LOL"

  Ik zou toch niet lachen hoor, het is wel Platinum Games die hier achter zit.