343 Industries maakt Halo 5 map na in het echt

We dromen er allemaal weleens van: op één dag sta je op en blijkt je favoriete game werkelijkheid te zijn geworden. Natuurlijk zou dat in veel gevallen niet erg positief uitpakken voor onze aardkloot (hordes boze aliens en futuristische oorlogen zijn we liever kwijt dan rijk), maar dat maakt het fantaseren erover juist extra leuk. 343 Industries heeft een manier gevonden om Halo werkelijkheid te laten worden, zonder daarbij post-apocalyptische scenario’s te creëren.

343 Industries en BOOMco hebben dit jaar namelijk Crossfire nagebouwd op de San Diego Comic Con. Deze Breakout map schitterde eind vorig jaar in de Halo 5: Guardians multiplayer beta. In de real-life versie nemen twee teams van ieder vier spelers het tegen elkaar op met dartpistooltjes in Halo-stijl. Om het geheel extra realistisch te maken, word je voor de wedstrijd volledig uitgedost in Halo-bepantsering.

Naast dit opmerkelijke spektakel heeft 343 Industries nog meer grootse plannen voor de Comic Con. Op het programma staan onder andere twee panels, een nieuwe game-modus genaamd Warzone en de onthulling van een gloednieuwe map. Deze map zal op kleine schaal nagebouwd worden in Mega Blox.

Dartpistooltjes, panels, Mega Blox… Het moge duidelijk zijn waar zichzelf respecterende Halo-nerds dit weekend moeten zijn. Meer informatie is te vinden op Halo Waypoint.

  1.   
    Neolite's avatar

    Dit is toch ergens wel heel erg mooi gemaakt. 🙂

  2.   
    StroopKonijn's avatar

    de russen zijn to h wel goed opweg om ons van Fallout 3 Real Life te laten genieten ;P