ARK: Survival Evolved een miljoen keer verkocht

Het concept van Ark: Survival Evolved is super. Je bent naakt op een tropisch eiland vol dinosaurussen en andere spelers die je dood willen hebben. Wie droomt daar nou niet over? In theorie prima, een de praktijk een rotzooi. Een georganiseerde, fantastische, rotzooi welteverstaan. Onlangs bleek namelijk al dat je het als troll moeilijk kan winnen van de community, en ook de recensies op Steam staan vol hilarische anekdotes.

Toch zijn er blijkbaar genoeg gamers die houden van een zooitje ongeregeld, want ondanks het feit dat de game slechts een maand in Early Access zit, is het al een miljoen keer verkocht. Benieuwd naar het spel? Op het moment van schrijven is de game nog met korting te koop op Steam, waardoor het de luttele prijs van 23 euro en 23 cent van jou is.

Ark: Survival Evolved is vooralsnog enkel beschikbaar op de pc. In de toekomst zal de game ook naar de Xbox One en PlayStation 4 komen.

 1.   
  I Juggy I's avatar

  Dit spel wordt zo goed als het uiteindelijk helemaal afgewerkt is, kan niet wachten tot hij uit is voor xbox one 😆

 2.   
  StroopKonijn's avatar

  of niet earlyaccessjeweethetmaarnooit

 3.   
  PSPfreaky's avatar

  Marijn Joop//MJMGaming schreef, "of niet earlyaccessjeweethetmaarnooit"

  De kans is groot dat het gewoon een game wordt, het is al aangekondigd voor PS4 en XONE. Daarnaast is de ondersteuning erg goed, want ik weet niet hoeveel updates er voor het spel zijn uitgekomen 😛 De ontwikkelaars zijn hard bezig met het ontwikkelen van de game, dus ik denk dat er een kleine kans is dat ze stoppen met ARK.

 4.   
  Nuffsaid's avatar

  Dit is veruit de beste Early Acces game die ik die ik heb gespeeld.
  Ik zie ook vrijwel elke nacht weer updates binnen komen, heb hier nu zelf al een kleine 200 uurtjes speelplezier in zitten ofzo.
  Geweldig! 8)

  Voor mensen die nog een leuke server zoeken om op te spelen, ik heb er een waar je niet vanaf het begin al gelijk door tribes lastig gevallen word en je base gedestroyed… Kan je dus op je gemakje alles een beetje opbouwen en ontdekken en later alsnog mee doen aan de all-out tribe wars..

  Echt een aanrader deze topper!

 5.   
  AllardK's avatar

  Ik dacht dat dit een gratis webgame was maar dat is het dus niet 🙁