Xbox One ontvangt nieuwe firmware update

Als je je Xbox One vandaag aanzet, ontvang je vermoedelijk een nieuwe update voor je console. Op het oog voegt deze nieuwe firmware update weinig toe, maar onder de motorkap wordt de Xbox One voorbereid op de toekomst. Middels deze nieuwe systeemupdate wordt de Xbox One namelijk klaargemaakt voor de game streaming-functie die Windows 10, dat op 29 juli verschijnt, zal bieden.

Daarnaast worden er met deze update voorbereidingen getroffen voor de backward compatibility-functie die later dit jaar voor de Xbox One gelanceerd wordt. Met deze feature biedt Microsoft de mogelijkheid om Xbox 360-games op je Xbox One te spelen.

 1.   
  WildRetro's avatar

  nog geen update gehad. en ben preview member misschien ligt t daar aan.

 2.   
  Zomaareven's avatar

  Ik had een vraag je aan je. Ik heb ook een Xbox One en zou graag preview tester wiel worden. Maar dat kan alleen als iemand mij uitnodigt zou je dat willen doen. Wil iemand mij daar voor uitnodigen. Mijn gamerstag is harryvink.
  Alvast erg bedankt.
  Groetjes Harry

 3.   
  jimmymenNL's avatar

  Ik vind hoe je nieuwe updates ontvangt soms erg klote, onder een online game potje ofzo krijg je soms een update en dan is dat potje verpest 👿 , mogen ze wat mij betreft echt verbeteren

 4.   
  Eragon666's avatar

  Ik zou ook graag een invite willen krijgen! Ergon6666.
  Ontopic: Microsoft is wel lekker bezig met updates, vooral die backwards compatibility vind ik een goede stap!

 5.   
  UncreatedKoen's avatar

  Voor degene die in de preview program willen stuur even berichtje! Ik kan nog mensen uitnodigen!

 6.   
  GrijzeVos's avatar

  Ik heb hem zojuist binnen gehengeld. Als preview member kan ik zeggen dat de 360 games echt heel goed spelen op de X1. Aanbod is nu alleen enorm magertjes dus ik hoop dat wanneer het voor iedereen gelanceerd word het aanbod een stuk groter is.

 7.   
  Noice!'s avatar

  Xbox One: where greatness truly awaits…

 8.   
  spacebuster's avatar

  UncreatedKoen schreef, "Voor degene die in de preview program willen stuur even berichtje! Ik kan nog mensen uitnodigen!"

  kun je mij ook uitnodigen mijn game tag is
  spacebuster.
  alvast bedankt 😀

 9.   
  Eragon666's avatar

  UncreatedKoen schreef, "Voor degene die in de preview program willen stuur even berichtje! Ik kan nog mensen uitnodigen!"

  Ik heb je een berichtje gestuurd