Release van de Week: F1 2015


Een nieuwe week staat altijd garant voor nieuwe gebeurtenissen, maar bovenal: nieuwe games! Iedere maandag blikken we vooruit op de Release van de Week en deze week is dat F1 2015. Verder liggen ook deze games straks in de winkels:

DatumGamePlatform
07 julRocket LeaguePC en PS4
07 julPnauma: Breath of LifePS4
07 julGeometry Wars 3: DimensionsPSV
08 julWorms World Party RemasteredPC
10 julDisgaea Triple CollectionPS3


Over F1 2015:
Genre: Racen
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Platforms: pc, PlayStation 4 en Xbox One

Beschrijving
F1 2015 is gebaseerd op het Formule 1-seizoen van 2015 en bevat alle coureurs en racebanen die hierbij centraal staan. Je zult dus beroemdheden als Felipe Massa, Lewis Hamilton en Max Verstappen tegenkomen en kunt tegen hen racen op onder andere het Autódromo Hermanos Rodríguez. Bovendien bevat de game als bonus alle coureurs, auto’s en circuits uit het 2014-seizoen.

F1 2015 draait op een vernieuwde versie van de EGO engine, waardoor onder andere de physics sterk verbeterd zijn. Daarnaast bevat de game een Pro Season-modus die geen HUD en assist-opties bevat. Deze modus is dus speciaal ontworpen voor de die-hard racefans die beschikken over een flinke portie skills. Tot slot is het op de consoles mogelijk om via de PS Camera of Kinect tegen je monteurs te praten. Je kunt bijvoorbeeld vragen om informatie over de race, het weer en de status van je banden. Dit moet F1 2015 realistischer dan ooit tevoren maken.

F1 2015 ligt vanaf aanstaande vrijdag in de winkel voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    TinusGN's avatar

    Die F1 game ziet er awesome uit maar ik ga eerst voor starwars battlefront

  2.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Ziet er vet uit. Blijft toch wel een beetje jammer dat ze niet meer dat schreeuwende geluid hebben wat ze vroeger altijd hadden

  3.   
    StroopKonijn's avatar

    fucking vette trailer

  4.   
    3333/3333's avatar

    Dit wordt een day-ony buy, Codemasters heeft de laatste tijd grote stappen vooruit gemaakt. Heb er vertrouwen in dat deze F1 weer beter is dan die van vorig jaar.

  5.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    nicee weer iets nieuwes op GN