GamersNEP Nieuws: Activision onthult meerjarenplan voor remakes


Santa Monica – Nadat eerdere geruchten al wezen op een mogelijke remaster van Prototype 2 voor de PlayStation 4 en Xbox One laat een zegsman van het Amerikaanse bedrijf nu weten dat het hier niet bij blijft. Activision onthult namelijk een groots meerjarenplan onder de noemer ‘De Grote Sprong Voorwaarts’, waarmee de uitgever voornemens is om alle PlayStation 3- en Xbox 360-games die het de afgelopen jaren heeft uitgegeven te voorzien van een remake voor de huidige generatie consoles.

Volgens woordvoerder R. Make wil Activision gamers hiermee de kans geven om spellen die ze de afgelopen jaren gemist hebben, toch nog eens op te pakken. Ook biedt het de ultieme mogelijkheid om je nostalgische gevoelens nog eens te herbeleven, maar dan op de PlayStation 4 of Xbox One met een resolutie van 1080p en 60fps!

Met ‘De Grote Sprong Voorwaarts’ willen wij bij Activision de game meer bieden. Ons meerjarenplan is een service aan de gamer. Niet alleen geeft ‘De Grote Sprong Voorwaarts’ gamers verdieping in de historie van de videogamegeschiedenis, ook wordt het mogelijk om je favorieten avonturen te herbeleven op de PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast geeft ons meerjarenplan de ideale mogelijkheid om onze talloze grensverleggende games uit de vorige generatie te spelen voor eenieder die deze gemist heeft, bijvoorbeeld omdat men enkel een Wii had of nog in de luiers zat.
Mocht je al staan te trappelen om de remaster van pareltjes als Call of Duty: Modern Warfare 2, Prototype 2 of Angry Birds: Star Wars te spelen, wordt wel een lange adem van je verwacht. Het meerjarenplan van Activision voorziet namelijk van een releaseschema dat gebaseerd is op de releasedata van de oorspronkelijke games. Dit betekent dat we in 2015 aan de slag kunnen met remasters van Cabela’s African Safari, Call of Duty 3, Marvel: Ultimate Alliance, Guitar Hero II, Pimp My Ride, Tony Hawk’s Project 8, World Series of Poker: Tournament of Champions en X-Men: The Official Game. Hoogtepunten in 2016 zullen onder andere Call of Duty 4: Modern Warfare, Spider-Man 3 en Shrek the Third zijn.

DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

  1.   
    420blazeit's avatar

    Een MW2 remake mag best van mij.

  2.   
    StroopKonijn's avatar

    GG, goed bedacht