‘Cities: Skylines zal zo lang mogelijk worden ondersteund’

Naast dat eergisteren bekend werd dat er een uitbreiding voor Cities: Skylines gaat worden aangekondigd op de Gamescom van 2015, werd ook bekendgemaakt dat Colossal Order (de ontwikkelaar van de game) zo lang mogelijk door zal gaan met het toevoegen van content. Op de vraag hoe lang ze van plan zijn het spel te ondersteunen voordat ze aan een vervolg beginnen, antwoordde CEO Mariina Hallikainen:

As long as we possibly and technically can while people enjoy playing the game. I think the point where we have to move on to a sequel is when the technology is in such a state that it doesn’t make any sense to continue working on Cities: Skylines. I’m hoping that will be some years in the future because there’s so many ideas we want to add to the game before going there.
Met andere woorden: zolang de technologie het toestaat en de spelers nog genieten van de game, zal Colossal Order nieuwe ideeΓ«n blijven uitvoeren in Cities: Skylines. Hoe lang dat precies is, weet natuurlijk niemand.

 1.   
  RikZonderC's avatar

  Kijk eens aan, zo hoort het!

 2.   
  StroopKonijn's avatar

  Het lijkt me een erg leuke game maar ik zit te twijfelen omdat ik net anno 2070 heb gekocht, en omdat ik wil wachten op de sales πŸ™„

 3.   
  PSPfreaky's avatar

  Zo hoort het en niet zoals anderen na een jaar met een ander deel komen.

  Marijn Joop//MJMGaming schreef, "Het lijkt me een erg leuke game maar ik zit te twijfelen omdat ik net anno 2070 heb gekocht, en omdat ik wil wachten op de sales πŸ™„ "

  Cities: Skylines is een erg goede game met een hele mod community erachter. Als ik even snel kijk zie ik dat er meer dan 48.000 mods bestaan voor de game. Dit zijn maps, maar ook gebouwen, voertuigen, rotondes en nog veel meer. Enkele dagen geleden kwam er nog een update uit met bug fixes en er werden nieuwe gebouwen toegevoegd. En 28 euro is niet zo heel duur. In de sale wordt de game ongeveer 18,75. Gewoon een keer kopen πŸ™‚

 4.   
  StroopKonijn's avatar

  daar heb je een punt, maar goed, k ga eerst Anno 2070 uitspelen en dan verder kijken iig thnx voor de tip

 5.   
  Musicman88's avatar

  PSPfreaky schreef, "Zo hoort het en niet zoals anderen na een jaar met een ander deel komen.

  ”Marijn Joop//MJMGaming” schreef, "Het lijkt me een erg leuke game maar ik zit te twijfelen omdat ik net anno 2070 heb gekocht, en omdat ik wil wachten op de sales πŸ™„ "

  Cities: Skylines is een erg goede game met een hele mod community erachter. Als ik even snel kijk zie ik dat er meer dan 48.000 mods bestaan voor de game. Dit zijn maps, maar ook gebouwen, voertuigen, rotondes en nog veel meer. Enkele dagen geleden kwam er nog een update uit met bug fixes en er werden nieuwe gebouwen toegevoegd. En 28 euro is niet zo heel duur. In de sale wordt de game ongeveer 18,75. Gewoon een keer kopen :)"

  Afgelopen summer sale was het nog minder dan 18,75. Maar dan is ie net te laat ermee. Dat wordt dan wachten op de x-mas sale πŸ˜›