NBA-spelers be like: iedere wedstrijd een nieuwe PlayStation 4

Geld teveel hebben, is een gevoel dat wij op de redactie niet kennen. Hier en daar worden pogingen gedaan om de loterij te winnen, maar tot op heden is het niet gelukt om kruiwagens met geld binnen te rijden. NBA-sterren hebben de luxe van een financiële weelde wel en bij hen is het kennelijk de vraag waar zij hun dollars moeten laten. Voor de onderlinge wedstrijden in de NBA moeten de spelers flink reizen en de afstanden binnen Amerika zijn niet te vergelijken met een ritje van Amsterdam naar Rotterdam. Het is dus begrijpelijk dat de basketballers graag wat gamen op hun hotelkamer voor de broodnodige ontspanning.

Waar iedereen met een modaal inkomen een console in de bagage zou stoppen – keurig in een koffer tussen de sokken en onderbroeken – is het voor sommige grootverdieners kennelijk de regel om er één te kopen en deze na gebruik in de hotelkamer achter te laten. Bij een volgend tripje doe je het gewoon opnieuw. Dit is in ieder geval de bewering van Giannis Antetokounmpo, een speler van de Milwaukee Bucks, die in een interview aangaf dat zijn medespelers dit doen:

On every road trip, the guys buy a PS4 and just leave it at the hotel. Next road trip, they buy another one, play, and leave it at the hotel again.
Met een dergelijk inkomen zijn de bedragen voor een nieuwe console natuurlijk te verwaarlozen. De enige vraag waar mij mee blijven zitten, is wat er met de achtergelaten consoles gebeurt. Het doet de verkoopcijfers van de PlayStation 4 in ieder geval goed.

  1.   
    thom.seagal's avatar

    Die achtergelaten consoles worden gwn voor keiharde poen doorverkocht door het hotel. iedereen wil toch de ps4 van een NBA speler hebben of niet soms 😉