Pre-ordervoorraad van Steam Link en Steam Controller uitverkocht

Ongeveer een maand geleden ging de voorverkoop van de Steam Controller en de Steam Link van start en vandaag eindigt die: de early access-voorraad is officieel uitverkocht. Helaas weten we niet om hoeveel exemplaren het precies gaat, maar dat ze binnen een maand uitverkocht zijn, is toch redelijk indrukwekkend.

Met de Steam Controller kun je je hele Steam-library (eventueel op je tv) spelen, zelfs de games zonder officiële ondersteuning voor controllers. De Steam Link is een streamingapparaat dat games van je pc naar je tv streamt, zodat je ze daadwerkelijk “vanaf de beste stoel in het huis” kunt spelen.

Degenen die erin zijn geslaagd op tijd Steam Hardware te bestellen, zullen hun producten op 16 oktober binnenkrijgen. Mensen die deze hardware nog niet hebben besteld, moeten wachten tot 10 november, de releasedatum van Valve’s nieuwe projecten. Je kunt nog wel pre-orders plaatsen voor de Steam Link of de Steam Controller, zodat je zeker weet dat je de spullen op 10 november aan de deur geleverd krijgt.

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Die controller lijkt me echt 10 keer niks dus verbaast me wel een beetje dat die ook al is uitverkocht

 2.   
  sksk55's avatar

  Ikspeelnooitpokemon schreef, "Die controller lijkt me echt 10 keer niks dus verbaast me wel een beetje dat die ook al is uitverkocht"

  misschien hadden ze zo weinig verwacht te verkopen dat ze bijna niks hebben gemaakt voor preorder 😛

 3.   
  nick1295's avatar

  sksk55″][quote=”Ikspeelnooitpokemon schreef, "Die controller lijkt me echt 10 keer niks dus verbaast me wel een beetje dat die ook al is uitverkocht"

  misschien hadden ze zo weinig verwacht te verkopen dat ze bijna niks hebben gemaakt voor preorder 😛 [/quote]

  Precies mijn gedachte. Hoeveel controllers waren er om te pre-orderen. Als dit er heel weinig zijn vind ik een maand niet echt indrukwekkend.

 4.   
  MikeGevers's avatar

  Ikspeelnooitpokemon schreef, "Die controller lijkt me echt 10 keer niks dus verbaast me wel een beetje dat die ook al is uitverkocht"

  Tja, ik heb zelf wel eens dat ik een game speel, en dat ik denk: ik zou willen dat deze game controller support had. De Steam Controller gaat dat bieden, en dat maakt het zo aantrekkelijk.

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  MikeGeversNET schreef, "

  ”Ikspeelnooitpokemon” schreef, "Die controller lijkt me echt 10 keer niks dus verbaast me wel een beetje dat die ook al is uitverkocht"

  Tja, ik heb zelf wel eens dat ik een game speel, en dat ik denk: ik zou willen dat deze game controller support had. De Steam Controller gaat dat bieden, en dat maakt het zo aantrekkelijk."

  De meeste moderne games hebben controller support en voor de oudere games is er vaak wel een mod voor. Dit is natuurlijk wel veel handiger voor die oude games alleen vind ik de controller zelf er super onhandig uitzien. Maar goed, blijft een kwestie van voorkeur

 6.   
  Downzilla's avatar

  kan niet wachten om age of empires vanuit de bank te spelen