Guardians of the Galaxy 2 krijgt een titel

Guardians of the Galaxy kwam vorig jaar zomer in de bioscoop en was een enorme hit. Geen wonder dat de film een vervolg gaat krijgen. James Gunn, de regisseur van de het eerste deel, was meteen begonnen met het tweede nadat deel een uitkwam. Marvel heeft ook al een tijd terug aangekondigd dat dit tweede deel op 5 mei 2017 in de bioscoop zal belanden.

Er is helaas nog niet heel veel bekend over dit vervolg. We weten dat de film een stuk emotioneler zal worden en dat deze film ook meer ingaat op Star-Lords achtergrond. Maar nu weten we ook de titel voor de film en deze is fantastisch. Marvel-hoofd Kevin Feige liet tijdens een interview met Collider per ongeluk de titel van Guardians of the Galaxy 2 los. Hij zei:

“We start shooting Guardians of the Galaxy Volume 2 in February-March 2016.”

Fans van de eerste film zullen deze titel zeker kunnen waarderen, aangezien het te maken heeft met de Awesome Mix Tape volume 1 uit het eerste deel. Het was eerste nog niet zeker of dit daadwerkelijk waar was, maar James Gunn heeft het bevestigd op twitter.


We kunnen in ieder geval niet wachten op het vervolg. Er zullen in de tussentijd nog wel andere Marvel-films komen waar we naar uit kijken. Waaronder Ant-Man en Captain America: Civil War.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren