Verschil grafische pracht in screenshots Darksiders 2: Deathinitive Edition

Er komt een Darksiders 2: Deathinitive Edition naar de PlayStation 4 en onderstaande screenshots tonen ons het verschil tussen de PlayStation 3- en PlayStation 4-versie. Stukje scherper, gedetailleerder en de kleuren komen beter naar voren. Is dit het waard?

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Danielle.k's avatar

  Met alle respect en misschien ben ik een zeikerd maar veel verschil zit er niet tussen (vind ik), ik had interesse in deze game op de PS4 omdat ik hem nog niet gespeeld had maar ik heb hem gratis ooit gehad op de 360 en denk dat ik die versie maar gaat spelen want dit vind ik te magertjes eruit zien.

 2.   
  Briet's avatar

  Als ik het zo zie vind ik het niet waard om deze te kopen. Het zag er al erg goed uit en dit is nou niet echt een grafische verbetering. Gewoon weer meer melkerij

 3.   
  MikeGevers's avatar

  Mij valt het vooral op dat dat rechterskelet op die eerste screenshot ineens geen helm en schild meer heeft 😛

 4.   
  Papachico's avatar

  MikeGeversNET schreef, "Mij valt het vooral op dat dat rechterskelet op die eerste screenshot ineens geen helm en schild meer heeft :P"

  Dat is dus de ps3 versie. Voor jou hoeven zij zeker geen HD versie te maken..

  De details vind ik sterk verbeterd eigenlijk. Als je deze al hebt gekocht, zou ik em zeker niet nog een keer kopen voor de ps4. Dit is ook meer voor de mensen die dit spel nooit hebben gespeeld en het liever op de ps4 willen spelen.

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Denk dat vooral een hogere resolutie het grootste verschil gaat maken. Meestal gaan games die er cartoony uitzien wat langer mee dan games met een meer “realistische” grafische stijl. Is hier ook wel te zien

 6.   
  WoKingNL's avatar

  Het lijkt erop dat de textures van de areas heel erg omhoog zijn gegooit, beetje apart dat ze juist kiezen voor character screenshots waar een stuk minder aan te zien is.