Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video review: Batman: Arkham Knight

Het is bijna niet te geloven hoe blij we zijn met Batman: Arkham Knight! Leon 2.0 gaf de game een 9,5 in zijn review en hier zie je waarom.

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Toffe review! Ik wil hem zo graag, maar wacht eerst tot mijn nieuwe harde schijf voor PS4 binnenkomt want kan er letterlijk niks meer op zetten…

  2.   
    Skirebabba's avatar

    ”Bram_M99″ schreef, "Toffe review! Ik wil hem zo graag, maar wacht eerst tot mijn nieuwe harde schijf voor PS4 binnenkomt want kan er letterlijk niks meer op zetten… "

    Helemaal mee eens ik heb net ook mijn nieuwe harde schijf binnen van 2TB dus bij mij kan er weer heel wat bij. ๐Ÿ˜€

  3.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Heb ondanks de super gare pc port nog steeds zin om hem zelf een keer te spelen dus als ze die zooi nog een keer gaan fixen kan dit DE game zijn waarvoor ik mijn pc wil upgraden. En nee ik wil hem niet op console spelen, krijg helaas koppijn van 30fps ๐Ÿ˜›

  4.   
    Bram_M99's avatar

    Skirebabba schreef, "

    ”Bram_M99″ schreef, "Toffe review! Ik wil hem zo graag, maar wacht eerst tot mijn nieuwe harde schijf voor PS4 binnenkomt want kan er letterlijk niks meer op zetten… "

    Helemaal mee eens ik heb net ook mijn nieuwe harde schijf binnen van 2TB dus bij mij kan er weer heel wat bij. ๐Ÿ˜€ "

    Super tof! Heerlijk om je geen zorgen meer te maken over welke games er op kunnen en er af moeten ๐Ÿ˜€

  5.   
    Thijs.'s avatar

    Klinkt goed, hopelijk, met een beetje hulp van gn *winkwink* kan ik hem straks ook spelen

  6.   
    Sa.'s avatar

    In een woord: briljant. Heb de verhaallijn net uitgespeeld, wat is deze game ongelofelijk vet! Dit is sowieso mijn GOTY! Ben zelf ook enorm Batman fan en dan zijn dit soort games natuurlijk gewoon geek-porn! De hoeveelheid detail in zowel gameplay, graphics รฉn verhaal is fenomenaal! Alle side quests zijn leuk, zelfs de Riddler trophies zijn leuk om te verzamelen! Kortom, een must have voor zowel gamer als Batman fan! (Of allebei natuurlijk)