DLC uit duurste editie Battlefield Hardline niet te verzilveren

Zoals de naam al doet vermoeden is de Ultimate Edition de duurste editie van Battlefield Hardline. Naast een exemplaar van de game bevat deze bundel tevens een Premium DLC-pas, waarmee je de eerste vier DLC-pakketten voor de game kunt downloaden. Althans, dat was de belofte…

Hoewel het eerste DLC-pakket, getiteld “Criminal Activity”, al sinds 16 juni beschikbaar is voor Premium-leden, kunnen bezitters van de Ultimate Edition deze DLC nog steeds niet downloaden. De afgelopen dagen uitten veel gamers hun onvrede op het internet, maar Visceral Games heeft nog geen oplossing. Zach Mumbach, de multiplayer producer van Battlefield Hardline, verontschuldigt zich voor de problemen:

First off, I apologize. This sucks. Right now we are looking at all the digital versions on PS4 to make sure everyone can download. Best update I can give you right now.
Bovenstaande reactie werd zes dagen geleden geplaatst en er is nog steeds geen oplossing. Sommige spelers eisen daarom nu hun geld terug. Het probleem lijkt zich enkel voor te doen op de PlayStation 4.

De Criminal Activity DLC is vanaf 30 juni beschikbaar voor mensen zonder Premium-lidmaatschap.

 1.   
  Nitrix31's avatar

  Naast dat Hardline op de PC zo goed als gestorven is moet ik zeggen dat ze de zaken niet echt op orde hebben bij Visceral. De DLC had al 2 of 3 dagen vertraging op de PC en nu dit ook nog. Heb steeds minder vertrouwen in de Battlefield game. Ook bij Battlefield 4 zijn de ontwikkelaars aan het slapen (DICE). Na de spring patch is de game een stuk minder aangenaam op de PC. Ik hoop van harte dat de Battlefield serie nog lang toffe games uit blijft brengen maar hier heb de afgelopen tijd steeds minder vertrouwen in gekregen. Erg jammer.

 2.   
  fdennis's avatar

  Ea en online zijn 2 dingen die niet samen gaan. Altijd al een drama geweest. En ga er maar vanuit dat je niet gecompenseerd word door Ea.

 3.   
  bjorntukkertje's avatar

  Ik ben het met nitrix31 eens, ik vind bf4 ook een stuk minder leuk na de spring patch

 4.   
  Downzilla's avatar

  Ontwikkelaars aan het slapen bij bf4? Er komen nog 2 nieuwe maps bij. En dat jullie de patch niet leuk vinden heeft er niks mee te maken dat ze niets aan het doen zijn.

 5.   
  WauWsy's avatar

  Ik heb tijdens de sale BF Hardline gekocht alleen merk ik erg op dat het spel idd enorm rustig is. Zijn weinig mensen online en der zijn enorm veel lege servers.

 6.   
  bjorntukkertje's avatar

  De ontwikkelaars liggen niet te slapen maar ik vind gewoon bf4 geen ruk aan meer na de patch, het lijkt niet eens meer op bf4, ik vind het wel goed dat ze nieuwe wapens en maps maken maar dat mag ook wel want de volgende battlefield komt pas eind 2016

 7.   
  Bram_M99's avatar

  Verschrikkelijk slecht! Voor die versie betaal je echt heel erg veel geld, aan een verontschuldiging heb je dus helemaal niks.

 8.   
  Nitrix31's avatar

  Downzilla schreef, "Ontwikkelaars aan het slapen bij bf4? Er komen nog 2 nieuwe maps bij. En dat jullie de patch niet leuk vinden heeft er niks mee te maken dat ze niets aan het doen zijn."

  Wat ze doen bij DICE is mensen zoals jou paaien met maps en wapens terwijl de game zelf nog altijd geen goede hit registratie kent en je nog altijd doodgeschoten kan worden terwijl je al lang achter cover zit. Daarnaast zijn er nog vele andere bugs. Denk je dat ze met de springpatch veel van dit soort irritaties weg zouden nemen, blijkt dat ze de game alleen maar verder de afgrond in slepen. Enorme aanpassingen aan voertuigen (anderhalf jaar nadat de game verscheen). En dit komt allemaal door de CTE en reddit waar opeens elke noob die het spel nog geen 30 uur gespeeld heeft kan lopen zeuren over van alles en nog wat. Hierbij worden de trouwe spelers keihard in hun rug gestoken alleen maar omdat de mensen die niet eens de moeite nemen het spel te leren spelen lopen te klagen. Dus ja, ze liggen te slapen bij DICE.

 9.   
  Ippon99's avatar

  rampzalig…….. ik speel soms bf4 maar hoop toch dat cod bo3 het gaat worsen dit jaar, rainbow six siege niet vergeren

 10.   
  FireBallz's avatar

  ”Nitrix31″ schreef, "Naast dat Hardline op de PC zo goed als gestorven is moet ik zeggen dat ze de zaken niet echt op orde hebben bij Visceral. De DLC had al 2 of 3 dagen vertraging op de PC en nu dit ook nog. Heb steeds minder vertrouwen in de Battlefield game. Ook bij Battlefield 4 zijn de ontwikkelaars aan het slapen (DICE). Na de spring patch is de game een stuk minder aangenaam op de PC. Ik hoop van harte dat de Battlefield serie nog lang toffe games uit blijft brengen maar hier heb de afgelopen tijd steeds minder vertrouwen in gekregen. Erg jammer."

  Ik weet ook niet wat het is. Battlefield 3 blijft voor mij de beste.