Ontwikkeling van Fallout 4 is al vrijwel klaar

De laatste jaren worden games steeds vroeger al onthuld, waarna fans zeer lang moeten wachten op de release. In het geval van Fallout 4 is hier echter geen sprake van, want met het tonen van de eerste trailer onthulde Bethesda ook meteen de releasedatum van 10 november. Amper 5 maanden hoeven we dus te wachten.

Uiteraard waren de geruchten omtrent Fallout 4 al veel langer aanwezig, maar het is een bijzondere keuze van Bethesda om zo lang te wachten met een onthulling. Volgens Pete Hines is 5 maanden genoeg tijd voor een game als Fallout 4 om de nodige hype op te bouwen:

We felt like we could. If we didn’t feel like that was enough time to generate the excitement that we expected and the interest that we wanted, then we would have announced it earlier. So part of it is because we felt like it was a big enough title that we could get away with it.
Hines voegde er aan toe dat het ontwikkelteam al vrijwel klaar is met de game. Goed nieuws dus voor alle fans, die in hun achterhoofd een klein beetje vrezen nog voor uitstel.

Fallout 4 verschijnt 10 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    Dus kunnen ze nu alle puntjes op de i zetten. Hoop dat je game best bugloos wordt.

  2.   
    Koen's avatar

    Bethesda scoort toch wel punten met de manier waarop ze Fallout hebben aangekondigd.

  3.   
    Overload14's avatar

    Koen schreef, "Bethesda scoort toch wel punten met de manier waarop ze Fallout hebben aangekondigd. "

    In mijn ogen was de presentatie van Bethesda een kernbom die alle andere presentaties een beetje wegblaasde.. 😛

  4.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    OK Bethesda zoals Game’s Hunter het al zei vraag ik ook bij deze jullie om A.U.B om alles glad te strijken als het komt op glitches en game breaking bugs!

    Bethesda maakt geweldige open wereld games die zijn weergave niet kent, zoals inderdaad de Elder Scrolls Serie in Fallout games! Maar ze hebben ook de reputatie gekregen als het eropaan komt voor het leveren van games waar nog steeds glitches in hun games zitten, o.a. Skyrim & Fallout 3!

  5.   
    DeAdSeYe's avatar

    Overload14″][quote=”Koen schreef, "Bethesda scoort toch wel punten met de manier waarop ze Fallout hebben aangekondigd. "

    In mijn ogen was de presentatie van Bethesda een kernbom die alle andere presentaties een beetje wegblaasde.. :P[/quote]

    Waarom denk je dat Bethesda voor de eerste keer in geschiedenis op een podium heeft gestaan? 🙂

    Fallout 4 en Dishonored 2 had ik voorspeld en daarnaast zouden er Doom gameplay beelden getoond worden. Dit is ook allemaal gebeurd. Het was voor mij ook de beste presentatie van de hele E3.

  6.   
    fabiankok's avatar

    Misschien heb ik teveel Bethesda games gespeeld en is mijn onderbewustzijn erdoor gemuteerd.. maar ik vind de (niet game-breaking) bugs eigenlijk wel een charme hebben. Geeft net dat extra laagje ontdekking i guess, vindt het nooit echt storend omdat ik weet dat ik het spel toch nog 100+ uur ga spelen (en het uiteindelijk toch glad gestreken wordt door de mod community)