Releasedatum Kingdom Hearts 3 bekend, maar wordt nog niet onthuld

Op de E3-persconferentie van Square Enix werd een nieuwe trailer getoond van Kingdom Hearts III. Dat de game eraan komt is al even duidelijk, maar een releasedatum is nooit expliciet genoemd. Toch weet ontwikkelaar en uitgever Square Enix de releasedatum wel, maar het bedrijf wil dit nog niet bekendmaken.

Tetsuya Nomura, de game director van Kingdom Hearts III, zegt dat ze een overeenkomst zijn aangegaan over de ontwikkeling en de datum van uitbrengen. Hij kan echter nog niets zeggen, maar er wordt meer informatie vrijgegeven op het Kingdom Hearts Fan Event op 3 november.

We’ve reached an agreement, but I still can’t say anything. I plan to give new information at the Kingdom Hearts Fan Event that will be held on the 3rd of November.
Een idee voor een releasedatum van de game?

 1.   
  swklijn1's avatar

  Achja, beter even wachten met geven van de datum, dan de wel geven maar dan nog 20x uitstellen wegens ”Beter laten uitzien”

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Ik denk dat de release datum zowiezo op volgend jaar zit en om in te schatten waar precies, eind 2016 zeg ik zelf.
  Maar er komt meer informatie hierover, en dat volgt inderdaad in november tijdens een Kingdom Hearts fan event in Japan.

  Maar ik ben blij dat de ontwikkeling goed op schema ligt.
  Zo zelfs dat de secret endings ook al worden overwogen. 8)

 3.   
  UncreatedKoen's avatar

  Ben blij om dit te lezen! na lang dromen komt hij toch eraan! hoop begin volgend jaar of zomer! groetjes weer uit Kroatie

 4.   
  Papachico's avatar

  Haha, ik las het even snel en zag toen 3 november staan, maar dit is wanneer een release datum bekend wordt gemaakt. Ik zeg bij deze: volgend jaar tussen september en november in.