PlayStation Plus-versie DriveClub per ongeluk al even beschikbaar

De afhandeling van de PlayStation Plus-versie van DriveClub door Sony verdient absoluut geen schoonheidsprijs. Oorspronkelijk zou deze testversie van het racespel direct bij de lancering van de PlayStation 4 beschikbaar zijn, maar door uitstel van DriveClub en serverproblemen is de PlayStation Plus-versie anderhalf jaar na dato nog altijd niet beschikbaar. Toch lijkt het er nu toch echt op dat de lancering van deze testversie voor Plus-abonnees nabij is, want voor oplettende PlayStation 4-eigenaren was de Plus-editie van DriveClub gisteren al even te downloaden.

Inmiddels is de testversie al niet meer te vinden in de PlayStation Store en blijft het wachten op de definitieve lancering. In de PlayStation Plus-versie van DriveClub kan je met een select aantal auto’s, vijftien om precies te zijn, racen in alle gamemodi op de dertien tracks die de India-locatie van DriveClub biedt.

Voor PlayStation Plus-abonnees die het wachten op de gratis versie beu zijn, is de volledige game voor een gereduceerd tarief te downloaden. Voor 24,99 euro kunnen Plus-leden de game via de PlayStation Store in huis halen, al is dat inmiddels nauwelijks goedkoper dan de prijs die je voor de fysieke versie van DriveClub moet betalen.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Ookal heeft het erg lang geduurd vind ik het alsnog een voorbeeld voor andere games. Je krijgt eigenlijk een soort demo versie voor je kiezen waarnaar je uiteindelijk kan bepalen of de game iets voor jou is. Natuurlijk zijn er wel meer games geweest die een demo versie hadden maar ik denk dat door driveclub het woord demo naar een heel ander niveau wordt getilt. ๐Ÿ™‚

  2.   
    3333/3333's avatar

    Thijs. schreef, "Natuurlijk zijn er wel meer games geweest die een demo versie hadden maar ik denk dat door driveclub het woord demo naar een heel ander niveau wordt getilt. ๐Ÿ™‚ "

    Dat is een understatement, maar niet in positieve zin.

  3.   
    Thijs.'s avatar

    Erik Rommel schreef, "

    ”Thijs.” schreef, "Natuurlijk zijn er wel meer games geweest die een demo versie hadden maar ik denk dat door driveclub het woord demo naar een heel ander niveau wordt getilt. ๐Ÿ™‚ "

    Dat is een understatement, maar niet in positieve zin. "

    hoezo niet? Het is toch leuk dat je eigenlijk een free game krijgt die normaal 60 euro kost

  4.   
    Ralph P Scene's avatar

    Even appeldoorn bellen ๐Ÿ˜‰

  5.   
    3333/3333's avatar

    Thijs. schreef, "

    ”Erik Rommel” schreef, "[quote=”Thijs.”].."

    Dat is een understatement, maar niet in positieve zin. "

    hoezo niet? Het is toch leuk dat je eigenlijk een free game krijgt die normaal 60 euro kost[/quote]
    Dat ik deze nog moet uitleggen, heb je het afgelopen jaar onder een steen geleefd? ๐Ÿ˜†

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Thijs. schreef, "

    ”Erik Rommel” schreef, "[quote=”Thijs.”].."

    Dat is een understatement, maar niet in positieve zin. "

    hoezo niet? Het is toch leuk dat je eigenlijk een free game krijgt die normaal 60 euro kost[/quote]

    Huh 60 euro heb je onder een steen geslapen een tijdje, spel koop je al voor 25 euro nieuw

    http://www.gamemania.nl/Default.aspx?tabid=88&gmgame=30894